Skip to main content

Kokenut Tuotantotyöntekijä muoviteollisuuteen Toppi Oy:lle

Haemme Toppi Oy:lle kokenutta tuotantotyöntekijää. Asiakasyrityksemme rakentaa kasvua mm. uuden toimitilan myötä ja tämän vuoksi haemme suomenkielistä tuotantotyöntekijää, jolla on jo kokemusta muovialalta tai muusta vastaavasta tuotantotyöstä esim. metalliteollisuudesta.

Keskeistä tehtävässä on, että kykenet kohtalaisen nopeasti itsenäiseen työskentelyyn ja tuotantokoneiden käyttöön, Työssäsi valmistat erilaisia muovituotteita kuten letkuja, putkia ja profiileja ekstruusiomenetelmää hyödyntäen. Erilaisia tuotteita on useita satoja, joten työpäiväsi ovat vaihtelevia.

Tarve työntekijämäärän lisäämiseen tulee voimakkaasti kasvaneen tilauskannan myötä.

Tarjoamme mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja vakinaistua asiakasyritykseen. Haemme teknillistä tekijää, jolla voi olla osaamista muovituotteiden parista, prosessituotannosta tai esim. metallialalta. Arvostamme itsenäistä tekijää, joka kykenee omaksumaan koneilla tehtävän tuotantotyön, johon kuuluu tuotantolinjan hoitaminen, asetustehtävät, materiaalivalinnat ja pakkaus. Yksi keskeinen vaatimus on mittausteknillinen osaaminen ja mittauslaitteiden käyttö.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Vuorojen pituudet voivat vaihdella riippuen valmistettavista sarjoista. Koska vaadimme joustavuutta, annamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa myös itse työvuoroihisi. Meillä on käytössä liukuma ja voit esim. iltavuoroviikolla tehdä perjantain sisään, jolloin saat pitkän viikonlopun vietettäväksi.

Työviikon pituus on 37,5h

KESKEISTÄ

  • Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomenkielen taitoa
  • Saat mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.
  • Toppi Oy on joustava ja kannustava työnantaja, joka näkyy konkreettisesti työvuorosuunnittelussa ja palkitsemisessa.
  • Toppi Oy:llä on hyvin pitkiä työuria, jotka selittyvät molemmin puoleisella joustavuudella ja rennolla ilmapiirillä
  • Yrityksessä arvostetaan kädentaitoja
  • Saat mahdollisuuden kehittyä muovialan ammattilaiseksi

TOIVOMME

  • Tuot hakemuksessasi esille millaista käytännön osaamista sinulla on vastaavantyyppisistä tehtävistä.
  • Haet pitkäkestoista työtehtävää
  • Toivomme, että olet henkilönä rento, avoin ja reippaasti työhön tarttuva

Lisätietoja soittamalla arkisin 8-16:00.

Toppi Oy panostaa vahvasti kasvuun ja yritys on mukana Sundsbergin yrityskylän kasvussa. Toppi Oy:lle on varattu 6000 m2:n uudet toimitilat Kirkkonummen puolelta.

https://www.toppi.fi/2021/12/30/eke-rakennus-ja-toppi-sopimukseen-merkittaevistae-maakaupoista/

Hae paikkaa viimeistään 19.02.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jari.kajanne@barona.fi, 043 211 3184

Oy Toppi Ab

Toppi Oy valmistaa laadukkaita letkuja, putkia, profiileja ja kaapeleita teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. Asiakkaita ovat eri alojen teollisuus- ja tuotantolaitokset sekä muovialan tukkuliikkeet. Toppi Oy on vuonna 1953 perustettu henkilöomisteinen perheyhtiö.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokenut Tuotantotyöntekijä muoviteollisuuteen Toppi Oy:lle

Barona Teollisuus
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.01.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Espoo
Barona Teollisuus
Toijala
Barona Teollisuus
Lappeenranta
Barona Teollisuus
Juva
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti