Skip to main content

Oletko juuri valmistunut tai jo kokenut konkari? Haemme nyt kokkeja pidempiaikaiseen työsuhteeseen Lahden alueelle!

Haemme usealle asiakkaalle kokkeja pidempiaikaiseen työsuhteeseen Lahden alueelle!

Työtehtävänäsi tulee olemaan ala carten sekä lounaan valmistaminen, lisäksi työ sisältää kaikki keittiöön liittyvät suorittavat sekä avustavat tehtävät. Viikkotunteja on tarjolla joustavasti niin osa-aikaisesti kuin täysipäiväisesti, elämäntilanteesi mukaan. Aikaisempi kokemus kokin tehtävistä ja/tai alan koulutus vaaditaan tähän tehtävään. Mainitsethan hakemuksessa, mikäli sinulta löytyy jotakin erityisosaamista esimerkiksi ala carten valmistukseen. 

Toimipisteet sijaitsevat Lahden alueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

Jätä hakemus www.amiko.fi ja liitä siihen CV:si.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokkeja Lahteen!

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti