Skip to main content

Kokkeja Sokos Hotel Kaarlen ravintoloihin

Oletko intohimoinen ja rakastat ruoanlaittoa? Haemme nyt Kokkolaan Sokos Hotel Kaarlen ravintoloihin kokkeja niin kesätöihin, kuin pidempiaikaisiinkin työsuhteisiin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet varustettu positiivisella asenteella ja haluat tarjota asiakkaille erinomaisia makuelämyksiä myös sesongin ruuhkahuippuina. Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työympäristössä, jossa tukenasi on ammattitaitoinen työporukka.

Edellytämme alan koulutusta ja arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintolan keittiössä työskentelystä. Työssäsi tulet tarvitsemaan oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa sekä valmiutta tehdä kaikkia keittiön työtehtäviä. Palvelemme asiakkaita laadusta tinkimättä ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa. Tunteja on tarjolla vähintään 75h/3 vko. Kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon olisit halukas tekemään ja etsitkö töitä tietylle aikavälille vai haetko pidempiaikaista työsuhdetta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa heti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Hae paikkaa viimeistään 31.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0444602456

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokkeja Sokos Hotel Kaarlen ravintoloihin

Barona HoReCa
Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti