Skip to main content

Kokki Palmia Oylle

Palmia tarkoittaa monia asioita. Ei vain sanoja, vaan ennen kaikkea tekoja: hyvää työtä ja tekemistä, jonka jälki näkyy. Ruoka-, kiinteistö-, siivous-, turvallisuus- ja toimitilapalveluilla huolehdimme sujuvasta arjesta Etelä-Suomessa. 

Palvelemme noin 2 200 työntekijän voimin erilaisissa kohteissa: mm. toimistotiloissa, lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä,  oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa. Toimimme Etelä-Suomen alueella, 13 paikkakunnalla.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme eri kohteisiin Hämeenlinnan alueelle ammattitaitoisia kokkeja erityyppisiin ruoan valmistuksen tehtäviin. Tehtävinä on mm. lämpimän ruoan valmistus, kylmäkön tehtävät sekä erilaiset keittiön aputyöt. Työ on eripituista keikkatyötä ja määräaikaisuuksia.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta:
Etsimme positiivisen asenteen omaavaa tekijää! Pidät ruuanlaitosta ja pystyt työskentelemään välillä kiireisemmässäkin tahdissa. Sinulla tulisi olla jo aiempaa kokemusta kokin työstä ja ruuan valmistuksesta.

Kokin ammattitutkinto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

---------- 

Me Eezy:llä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? HR-asiantuntija Ida Syrjälä antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075262 / hameenlinna.eezy@eezy.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai ota yhteyttä toimistollemme.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä paikalliseen toimistoomme.

Eezy Hämeenlinna

Ida Syrjälä

HR-asiantuntija

p. 040 307 5262
hameenlinna.eezy@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki

Eezy Oyj
Kanta-Häme
30300 Forssa
Parolannummi, 13700 Hattula
12210 Hausjärvi
Hämeenlinna
14200 Janakkala
12700 Loppi
Riihimäki
Tammela
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti