Skip to main content

Kiinnostaako kokin työ lounas- ja à la carte ravintolassa Kouvolan keskustan tuntumassa? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ravintola-alan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt asiakkaallemme kokkia Kouvolassa sijaitsevaan ravintolaan pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

 

Millainen työ on kyseessä?

 

Työ on kahdessa vuorossa tapahtuvaa lounas- ja à la carte ruokien valmistusta. Työvuorot ajoittuvat vaihtelevasti arkipäiville ja viikonlopuille. 

 

Teet hommia osana tiimiä, johon kuuluu ammattitaitoisia tarjoilijoita ja kokkeja. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

  • Hygieniapassi
  • Kokin koulutus
  • Reipas ote työntekoon

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

  • Aiempaa kokemusta kokin työstä

Työ alkaa huhtikuun 2023 aikana. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pikimmiten!

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Palkkaus määritellään tarkemmin osaamisen ja kokemuksen perusteella. 
  • Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Eri toimialojen asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavaan paikkaan. 
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Nora kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 044 427 2320 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected].

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!

Haku päättyy: 06.04.2023 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki

Kymenlaakso
Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti