Skip to main content

Moottoritie on kuuma ja niin on myös huoltamon buffetpöytä jos vain olisi joku, joka sen täyttäisi herkullisilla ruuilla! Työt alkavat mahdollisimman pian, jatkuen toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella 90h/3vk.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokkeja ABC liikennemyymälään Kauhavalle.

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta keittiöalalta? Vai oletko kenties intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Voit olla myös alan opiskelija tai juuri valmistunut. Mikäli nyökyttelet edellisille, saatat olla etsimämme työntekijä!

Työssä pääset valmistamaan ruokaa monipuolisesti: noutopöytää, á la carte-annoksia, pizzoja, pikaruokaa sekä leipomotuotteita. Ei ole parempaa tapaa kehittää omaa ammattitaitoa! Tässä monipuolisessa työssä tärkeintä on, että olet luonteeltasi työhöntarttuva, ripeä ja suhtaudut hektiseen työhön positiivisella asenteella. Etsimällämme henkilöllä on joko koulutusta tai kokemusta keittiötyöskentelystä ja ruoanlaitosta tai palava halu oppia uutta! Tärkeätä on myös aurinkoinen ja joustava asenne!

Jotta työ sujuisi jouhevasti, toivoisimme sinulta myös sujuvaa suomen kielen osaamista, hygieniapassia sekä mahdollisuutta työskennellä joustavasti niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin.

Palkkaus tehtävässä on maran TES:in mukainen, kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Jos siis koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 02.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki

ABC Kauhava
62300 Kauhava
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

ABC Kauhava
Kauhava
ABC Alajärvi
Alajärvi
Barona HoReCa
Savonlinna
Lapland Hotels Oy
Enontekiö
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti