Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki 37,5h/vko Neste K Lapintuuli, Kemi

Hakuaika alkaa: 01.12.2023
Hakuaika päättyy: 17.12.2023

Oletko Sinä Lapintuulen timanttisen tiimin uusin jäsen? Haemme reipasta ja innostunutta kokkia vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko).

Neste K Lapintuuli on 24/7 palveleva liikenneasema nelostien varressa Kemissä. Palveluihimme kuuluu mm. Koon keittiö ja lounas, Kotipizza, kahvilapalvelut, Nesteen polttoainetankkaus, pakettipalvelut sekä monipuolinen myymälä.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Kokkina työskentelet yhdessä muiden liikenneasematyöntekijöiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa a la carten, Kotipizzan, aamupalan, vitriinituotteiden ja lounaan valmistus, asiakaspalvelu, astiahuolto, kuormien purku sekä siisteyden ylläpitäminen. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa.

Toivomme sinulta:

  • oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä
  • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
  • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
  • valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä

Tarjoamme sinulle:

  • loistavan työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • K-ryhmän ja aseman omat monipuoliset henkilöstöedut

Meillä on käytössä kaupan alan TES. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuussa 2024.

Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 17.12.2023 osoitteeseen [email protected]. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Susanna Ruokanen, puh. 040-5057987.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta liikenneasemasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki 37,5h/vko Neste K Lapintuuli, Kemi

Kesko Oyj Kauppiaat
Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti