Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki, BarPurje Laitakarin venesatama Luvia

Kesäksi töihin kauniiseen laitakarin satamaan?

Laitakarin satama ja siellä sijaitseva ravintola BarPurje on noin viiden kilometrin päässä Eurajoen Luvian keskustasta, Porin ja Rauman välissä.

Satama on monen toimijan kotipaikka ja tarjoaa useita palveluita kävijöilleen ympäri vuoden. Kesä, aurinko, meri ja saaristo – voiko olla olemassa viihtyisämpää yhdistelmää?

Tämän upeampaa maisemaa ei juuri voi olla, kauniissa merimaisemassa sijaitseva BarPurje tarjoaa laadukkaasta lähiruoasta sekä parhailla saatavilla olevista raaka-aineista valmistettua laadukasta maukasta ruokaa. Lisää meistä www.barpurje.fi

Etsimme BarPurjeeseen KOKKEJA KESÄSESONKIIN 2023

Sinä, jolle kokintyö on intohimo ja tiedät, että pärjäät kiireisessä ympäristössä.

Kokin tehtävässä pääset valmistamaan ruokia misauksesta - á la carteen. Otat vastuun tekemisistäsi ja kykenet sopeutumaan nopeastikin eri työtilanteisiin. Etsimme Sinua, joille laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen ja maukkaan makuelämyksen tuottaminen on intohimo.Sinulla on työelämän perusteet kunnossa, omaat ripeän, joustavan ja asiakaspalveluhenkisen asenteen.

Sinun ei tarvitse olla alan huippukonkari, mutta keittiökokemusta sinulla tulee olla. Työhön perehdytetään ja pääset osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, painotus vahvasti loppuviikossa. Työtunteja tarjolla 112.5h/3 viikkoa touko-kesä-heinäkuun ajan.Muuna aikana sovitusti.

Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön ja eduksesi katsotaan jos sinulla on anniskelupassi. Jotta mutkaton kulkeminen Laitakarin venesatamaan onnistuisi, niin ajokortti ja auto ovat tarpeellisia.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Kerro meille osaamisestasi tehtävään liittyen. Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille ja saat Laitakarin BarPurjeen ihanan ja osaavan tiimin tuen työssäsi onnistumiseen. Työhösi saat hyvän perehdytyksen ja tukenasi on Go On Porin HR-tiimi. Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826 tai [email protected].

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, BarPurje Laitakarin venesatama Luvia

29100 Luvia
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti