Skip to main content

Kokki, Evertaste Oy

Kokki Evertastelle Oy:lle Vantaalle!

Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.

Etsimme kokkia elintarviketeollisuuteen Evertaste Oy:lle. Kokkina muun muossa valmistat sekä annostelet tuotteita sekä vastaat linjastolle päätyvistä raaka-aineista. Työtä tehdään lämpökeittiössä. Tässä haussa on erityisesti eduksi aikaisempi tuotanto- tai suurtaloustausta. Myös sopiva koulutus on suureksi eduksi. Arvostamme myös reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä. Omaathan myös hyvän paineensietokyvyn ja hyvän fyysisen kunnon, unohtamatta huolellista työnjälkeä. Työssä tarvitaan myös hyvää suomen tai englannin kielen taitoa, täysi-ikäsyyttä sekä hygieniapassia.

Työtä tehdään kaksivuorotyönä viitenä päivänä viikossa maanantain ja lauantain välillä. Aamuvuoro on 6:00-14:00 ja iltavuoro 14:00-22:00. Lauantaisin työskennellään poikkeuksellisesti klo 8-16. Palkkaus Elintarvikealojen työehtosopimuksen palkkaluokka 5 mukainen 13,70€/h. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Työsuhde luodaan määräaikaisena, mutta jatko on mahdollinen.

Evertaste haluaa juuri sinut uudeksi tiimiläisekseen! Sinua odottaa hyvän huumorin ja tekemisen meiningin päälle ymmärtävä työyhteisö, jossa hommat hoidetaan porukassa alusta loppuun. Työssä pääset aloittamaan heti kun mahdollista, joten lähetä hakemuksesi CV:si kera tulemaan hakulinkin kautta jo tänään! Haastatteluja käydään jo hakuajan ollessa käynnissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti