Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki, Hotel Ylläshumina

Ylläshuminan hotelli ja ravintola sijaitsevat Äkäslompolojärven pohjoisrannalla. Tunturi- ja järvimaisema, Lapin luonnon huikeat puitteet harrastamiseen ja viihtyisä ympäristö ovat vertaansa vailla. Asiakkailleen Ylläshumina tarjoaa mahdollisuuden kokea sen mitä Lapissa kuuluukin - safaripalvelut, sauna, ravintolan ja pubin palvelut löytyvät kaikki samassa pihapiirissä ja luontoharrastuksiin sujahdat suoraan pihapiiristä. Lue lisää: https://www.yllashumina.com/

Ylläshuminan tiimi etsii KOKKEJA tulevaan talvisesonkiin!

Ravintola Huminassa tarjotaan laadukkaita herkkuja noutopöydistä, ala carte menulta sekä suosituilla teemapäivillä.

Etsimillämme kokeilla on jo kokemusta ala carte tai buffetkokin tehtävistä. Edellytämme kokeilta ammattiylpeää työotetta, joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä suomen tai englannin kielen taitoa. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa ja kestää kauden loppuun maalis-huhtikuulle saakka. Työsuhde on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asunto järjestyy kävelymatkan päästä työpaikalta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh: 040 611 6973 / [email protected].

Nämä paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä, joten viimeistä hakupäivää ei kannata odotella, vaan hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti