Skip to main content

Kokki ja kylmäkkö korkeatasoiseen tilaustarjoiluun

Hellurei Helsinki! Lähde mukaan laumaamme rakentamaan uutta pohjoismaista ravintolamaailmaa
 

 

Tarvitsemme fine dining -tilaustarjoiluun kokkia ja kylmäkköä
 

 

Meidän laumamme tarjoaa asiakkaille innovatiivisiä elämyksiä

 

Olemme avaamassa merkittävän finanssitalon ravintolamaailman uuden fine dining ravintolan. Asiakkaamme arvostavat maukasta ruokaa ja henkilökohtaista palvelua. Vastaamme kansainvälisessä toimintaympäristössä ravintolamaailman vilkaasta ja elävästä lounasravintolasta, kokoustarjoiluista, erilaisista tapahtuma- ja juhlatilaisuuksista ja edustusravintolasta. Lounasasiakkaita meillä käy noin 1200 henkilöä päivittäin ja lisäksi on paljon korkeatasoista tilaustarjoilua. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallillassa. Keittiössä teemme työtä 15 ammattilaisen laumassa ja työyhteisömme on savuton.

 

 

Odotamme sinua kokin tai kylmäkön tehtävään

 

Kokkina tai kylmäkkönä päätehtävänäsi on työskennellä fine dining -tasoisessa tilausravintolassa. Arvostat raaka-aineita ja luot niistä laadukkaita annoksia. Halutessasi pääset myös työskentelemään muissa toimipaikoissa ja oppimaan uutta. Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiviin, mutta joustoa työajoissa tarvitaan asiakastilausten mukaisesti.

 

 

Mitä odotamme sinun tuovan laumaamme?

 

Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokaan, esille laittoon ja makuelämyksen tuottamiseen. Omaat kauniin käden jäljen ja saat annoksen maistumaan herkulliselta. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta kokin tai kylmäkön työstä ja korkeatasoisten tilaustuotteiden valmistuksesta. Täydennät omalla persoonallasi laumaamme ja tuot siihen puuttuvan palasen. Olet joustava työtehtävissäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Etsimme joukkoomme työstään innostunutta ammattilaista, joka haluaa, että onnistumme yhdessä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

 

 

Tarjolla tänään – mahtava lauma

 

Meille tärkeitä asioita ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus. Meillä panostetaan laadukkaaseen työnjohtoon, joten esihenkilösi Lilli ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla. Compassilla on paljon ravintoloita ja sinulla on mahdollisuus päästä tekemään töitä myös muissa toimipaikoissa ja oppimaan uutta.

Palkkaa maksamme 2600 € - 3000€ / kk kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

 

 

Tee laumasta kokoaan suurempi

 

Hae mukaan viimeistään 4.3.2025. Työ alkaa maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Lilli Jyräs puh 050 466 5455 tai sähköposti [email protected].

Tästä linkistä voit kurkata, millaisella fiiliksellä Compassilla tehdään töitä.

 

 

Lue meistä lisää uracompassilla.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki ja kylmäkkö korkeatasoiseen tilaustarjoiluun

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.03.2025

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti