Kokki ja kylmäkkö korkeatasoiseen tilaustarjoiluun
Hellurei Helsinki! Lähde mukaan laumaamme rakentamaan uutta pohjoismaista ravintolamaailmaa
Tarvitsemme fine dining -tilaustarjoiluun kokkia ja kylmäkköä
Meidän laumamme tarjoaa asiakkaille innovatiivisiä elämyksiä
Olemme avaamassa merkittävän finanssitalon ravintolamaailman uuden fine dining ravintolan. Asiakkaamme arvostavat maukasta ruokaa ja henkilökohtaista palvelua. Vastaamme kansainvälisessä toimintaympäristössä ravintolamaailman vilkaasta ja elävästä lounasravintolasta, kokoustarjoiluista, erilaisista tapahtuma- ja juhlatilaisuuksista ja edustusravintolasta. Lounasasiakkaita meillä käy noin 1200 henkilöä päivittäin ja lisäksi on paljon korkeatasoista tilaustarjoilua. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallillassa. Keittiössä teemme työtä 15 ammattilaisen laumassa ja työyhteisömme on savuton.
Odotamme sinua kokin tai kylmäkön tehtävään
Kokkina tai kylmäkkönä päätehtävänäsi on työskennellä fine dining -tasoisessa tilausravintolassa. Arvostat raaka-aineita ja luot niistä laadukkaita annoksia. Halutessasi pääset myös työskentelemään muissa toimipaikoissa ja oppimaan uutta. Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiviin, mutta joustoa työajoissa tarvitaan asiakastilausten mukaisesti.
Mitä odotamme sinun tuovan laumaamme?
Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokaan, esille laittoon ja makuelämyksen tuottamiseen. Omaat kauniin käden jäljen ja saat annoksen maistumaan herkulliselta. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta kokin tai kylmäkön työstä ja korkeatasoisten tilaustuotteiden valmistuksesta. Täydennät omalla persoonallasi laumaamme ja tuot siihen puuttuvan palasen. Olet joustava työtehtävissäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Etsimme joukkoomme työstään innostunutta ammattilaista, joka haluaa, että onnistumme yhdessä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.
Tarjolla tänään – mahtava lauma
Meille tärkeitä asioita ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus. Meillä panostetaan laadukkaaseen työnjohtoon, joten esihenkilösi Lilli ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla. Compassilla on paljon ravintoloita ja sinulla on mahdollisuus päästä tekemään töitä myös muissa toimipaikoissa ja oppimaan uutta.
Palkkaa maksamme 2600 € - 3000€ / kk kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.
Tee laumasta kokoaan suurempi
Hae mukaan viimeistään 4.3.2025. Työ alkaa maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Lilli Jyräs puh 050 466 5455 tai sähköposti [email protected].
Tästä linkistä voit kurkata, millaisella fiiliksellä Compassilla tehdään töitä.
Entisestä puusepästä huippukokiksi kasvanut Samuli Laine löysi Compass Groupin ravintoloista paitsi uuden ammatin, myös yhteisön, joka kulki mukana kaupungista toiseen ja keittiöstä olympialaisiin.
Compass Group palkitsi syksyllä työntekijänsä Be A Star -palkinnoilla seitsemässä eri kategoriassa. Vastuunoton suunnannäyttäjänä palkittu leipuri Jere Nummelin kertoo millaista on työn arki palkintojen takana.
Compass Groupilla uskotaan, että hyvä työpaikka rakentuu arjen pienistä teoista. Yksi esimerkki tästä on Fiilisvartti – luottamuksellinen keskustelu esihenkilön ja työntekijän välillä, joka järjestetään säännöllisesti kuuden viikon välein.