Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki, Kakslauttanen Arctic Resort, Utsjoki

Kakslauttanen Arctic Resort avaa upouuden resortin Utsjoelle kesäkuussa 2023! Perheyritys on toiminut Kakslauttasessa Saariselällä jo vuodesta 1974 - yritys tarjoaa korkeatasoista majoitusta kelomökeissä, igluissa ja keloigluissa Saariselän alueella. Resortin alueella toimii myös lukuisat aktiviteetit, ravintolat, planetario, taidegalleria ja paljon muuta. Lue lisää: www.kakslauttanen.fi

Etsimme nyt uuteen resortiin Utsjoelle KOKKEJA kesäksi 2023!

Tässä tehtävässä vuorosta riippuen tehtäviisi kuuluu perinteisen aamiaisbuffetin valmistus, näyttävien ala carte annosten loihtimen ja muut keittiön työtehtävät monipuolisesti asiakaspalvelua unohtamatta. 

Tehtävässä edellytetään kokemusta ja koulutusta kokin työtehtävistä sekä kokemusta työskentelystä tiimissä ja itsenäisesti. Olet osa kansainvälistä tiimiä, joten englannin kielen osaaminen on edellytys. 

Työsuhde alkaa 1.6.2023 ja päättyy kesäkauden loppuun - arviolta 30.9.2023. Kesäkauden jälkeen on mahdollista jatkaa talvikauden yli pienen syystauon jälkeen. Majoitus järjestyy ravintolan välittömästä läheisyydestä.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Anna Rinnekallio

[email protected]

Hae tehtävää täyttämällä hakemus: www.go-on.fi. Haastattelut aloitetaan ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Kakslauttanen Arctic Resort, Utsjoki

Lappi
99980 Utsjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti