Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki / Keittiömestari Vuojoen Kartanolle

Vuojoen Kartano Eurajoella on satakuntalainen elämyskartano, joka tarjoaa ainutlaatuista palvelukokonaisuutta niin paikallisille, kuin matkaileville asiakkailleen. Valikoimaamme kuuluvat hotelli- ja ravitsemispalvelut, taide- ja kulttuurielämykset, sekä hyvinvointipalvelut.

Ovatko sesongin raikas lähiruoka, laadukkaat paikalliset raaka-aineet ja satakuntalaiset perinneruuat sinulle tuttuja, ja olet innokas tekemään niistä myös moderneja versioita arkeen ja juhlaan?

Etsimme Vuojoen Kartanolle KOKKIA/KEITTIÖMESTARIA valmistamaan niin kokousten voileipiä ja lounaita, kuin iltapäiväkahvien leivonnaisia ja kesän a la cartea. Meillä pääset ottamaan vastuuta omasta työstäsi osana pientä organisaatiota, käyttämään luovuuttasi menujen ja ruokalajien suunnittelussa sekä esillepanossa yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Asiakasryhmiemme koko vaihtelee pienistä suuriin, ja työajat aamu kuudesta puoleen yöhön. Työnantajan ja työntekijän molemminpuolinen joustavuus mahdollistavat vieraillemme joka kerta loistavan kartanoelämyksen. Tarjoamme sinulle hauskat työkaverit, sekä viihtyisän ja uniikin työympäristön. Palkka TES:n mukainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae heti, sillä haastattelemme jo hakuaikana!

Rekrytointia hoitaa Go on Pori

Kerro meille osaamisestasi tehtävään liittyen. Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille ja saat Vuojoen Kartanon ihanan ja osaavan tiimin tuen työssäsi onnistumiseen. Työhösi saat hyvän perehdytyksen ja tukenasi on Go On Porin HR-tiimi. Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826 tai [email protected].

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki / Keittiömestari Vuojoen Kartanolle

27100 Eurajoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti