Skip to main content

Kokki kesätyöhön Rock`n Roll Dineriin

Rock`n Roll Diner on aivan Kokkolan keskustassa toimiva 50-luvun tyylinen ravintola, joka valmistaa hyvää ruokaa hyvistä raaka-aineista. Ravintola tarjoaa amerikkalaiseen tyyliin toteutetun elämyksen, joka koostuu maistuvasta ruuasta ja tyylilleen uskollisesta, viimeistellystä miljööstä.

Haemme nyt Kokkolan Rock`n Roll Dineriin KOKKEJA kesätöihin

Edellytämme sinulta kokin koulutusta ja/tai käytännön työkokemusta sekä hyvää perusosaamista kokin monipuolisista tehtävistä, kykyä laadukkaaseen työskentelyyn myös kiireen keskellä sekä palavaa halua kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Voit siis olla ammattilaiskeittiön uusi nouseva lupaus tai jo alalla toiminut konkari.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet hyvä tyyppi, joka työskentelee saumattomasti osana ravintolan tiimiä ja suhtautuu aidolla intohimolla laadukkaaseen ruokaan. Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias työkavereitasi kohtaan. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa ja kestää ainakin elokuun loppuun saakka. Tunteja on tarjolla ainakin 75h / 3 vkoa. Palkkaus Tes:in mukainen. Mahdollisuus myös jatkaa kesän jälkeen.

Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia siis jo hakuajalla, joten jos koet tämän olevan sinun paikkasi, toimi NYT! Voit myös tutustua tulevaan työpaikkaasi tästä linkistä.

Hae paikkaa viimeistään 15.02.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki kesätyöhön Rock`n Roll Dineriin

Barona HoReCa
Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 07.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Kokkola
Barona HoReCa
Kokkola
Barona HoReCa
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti