Skip to main content

Kokki keskuskeittiölle Janakkalaan

Huomio Janakkala! Laumastamme puuttuu kätevä kokki.

 

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

- Toimipaikka Tuuvingin keskuskeittiö, Tapailankuja 4 A, 14200 Janakkala

- Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen

- Pääsääntöinen työaika on arkisin klo 6-16.30 välillä

Asiakkaamme arvostavat maukasta ruokaa ja henkilökohtaista palvelua. Teemme työtä 12 ammattilaisen tiimissä. Tuuvingin keskuskeittiö sijaitsee Hämeenlinnan – Lahden – Hyvinkään välimaastossa Janakkalan Turengissa. Alueellamme on päiväkoteja ja kouluja eskarista lukioon sekä hoivan kohteita Tervakoskella ja Turengissa.

 

Laumasi odottaa sinua

Kokkina päätehtävänäsi on valmistaa reseptin mukaisesti ruoka-annokset. Arvostat raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti. Lisäksi vastaat osaltasi keittiön siisteydestä ja omavalvonnasta sekä osallistut tuotteiden pakkaamiseen ja astiahuoltoon.

 

Tässä joukossa hymy ei hyydy

Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokaan ja sen esille laittoon. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta kokin työstä ja eduksesi katsotaan dieettien tuntemuksen. Olet joustava työssäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki. Tässä tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.

 

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

 

Tee laumasta kokoaan suurempi

Jätä hakemus viimeistään 30.8. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Miltä keittiön lauma näyttää Compassilla, katso tästä linkistä lyhyt tallenne.

 

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Mitä suurempi lauma – sitä parempi soppa

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti