Skip to main content

Kokki ravintola Coccolitaan

Laumaannu kanssamme
Huomio Kokkola! Laumastamme puuttuu kokki!

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

- Ravintola Coccolita, Kauppatori, 67100 Kokkola
- Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen 30 H / viikko
- Työt alkavat sopimuksen mukaan.
- Kotisivumme https://compass-group.fi/coccolita

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Ravintola Coccolita toimii Kokkolan kaupungintalolla. Meillä on päivittäin lounastarjoilua, kahvilatoimintaa sekä kokous- ja edustustarjoiluja. Kauttamme hoituu myös catering-palvelut lähialueille. Arki on tiimityötä  energisen ja ammattitaitoisen  8 hengen tiimin kanssa ja esihenkilö on tukenasi päivittäin. Lounasasiakkaita käy päivittäin noin 250 henkilöä. Lisäksi hoidamme Kaupungintalon kokouspalvelut. Työvuoroja on myös muissa Kokkolan ravintoloissamme.

Kokkina työtehtäväsi ovat varsin monipuoliset. Yhteistyössä toisten kokkiemme kanssa valmistat päivän lounasruuan, osallistut edustus- ja kokoustarjoilujen valmistukseen, huolehdit ruokien houkuttelevasta esillelaitosta ja osallistut lounaslinjaston täydentämiseen.  Työssäsi kannat omalta osaltasi vastuun asiakkaan onnistuneesta palvelukokemuksesta.  

Olet meille tärkeä - vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme

Saat olla oma itsesi. Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti. Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi. Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, Sats Online -verkkotreenipalvelun, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä.

Etsimme Can Do -asennetta!

Osaamisesi perustuu alan koulutukseen, mahdollinen työkokemus katsotaan eduksi. Tartut mielelläsi työhön ja esimerkilläsi innostat koko tiimiä. Sinusta loistaa ammattiylpeys ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta. Eduksi katsomme kokemuksen edustustuotteiden valmistusksesta ja erityisruokavalioiden tuntemus.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä palvelukokemuksia.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.2.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Olemme savuton työyhteisö.

Lisätietoa tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anna Erkkilä 050-516 2960.

www.compass-group.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti