Skip to main content

Kokki, Leijona Catering

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään.

Etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen oppimishaluista

KOKKIA

varuskuntaravintolaamme Luonettiin, Jyväskylään.

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä ja valmistat ruokaa henkilökunnalle sekä varusmiehille. Työsi pohjana on Leijonan oma reseptiikka sekä vastuullinen ruuan valmistus tuoreista raaka-aineista. Työvuorosi painottuvat klo:6-19 välille maanantaista sunnuntaihin. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä työkavereiden tuen avulla.

Toivomme sinun olevan muuttuviin tilanteisiin sopeutuva, vaikka arkeasi ohjaa tarkka päiväjärjestys. Lisäksi toivomme myönteisen asenteesi näkyvän ulospäin ja tarttuvan työkavereihin. Leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Edellytämme sinulta on alan tutkintoa ja/tai aiempaa kokemusta suurtalouskokin tehtävistä. Olethan valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Reseptiikka on suomeksi, joten toivomme hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinulle maksettava palkka sisältää vähintään Mara TES:in mukaisen kuukausipalkan, tes:n mukaiset lisät sekä mahdolliset osaamislisät.

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Tehtävän aloitus ajankohta on sovittavissa, vaikka toivomme että voit aloittaa mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis pian!

Valmistauduthan esittämään suosittelijasi tiedot rekrytointiprosessin edetessä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

_HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process! _

Hae paikkaa viimeistään 23.07.2024 20:59 mennessä.

Leijona Catering

Leijona Catering tekee ruokaa, jolla on tarkoitus. Luomme maistuvaa arkea ja eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Yli 500 ruoka-alan ammattilaistamme valmistavat päivittäin jopa 70 000 annosta, joita nautitaan niin kannonnokassa kuin muurien suojissa. Työskentelemme ympäri Suomea noin 60 ravintolassamme kymmenillä paikkakunnilla aina Raaseporista Sodankylään. Olemme sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, joka huolehtii suurella sydämellä työntekijöistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Leijona Catering

Leijona Catering
Jyväskylä
Laukaa
Äänekoski
41230 Uurainen
51200 Kangasniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Leijona Catering Oy/ Niinisalon varuskunta/ Varuskuntaravintola Falkonetti
Kankaanpää
Leijona Catering Oy / Merivoimien esikunta / Heikkilän sotilasalue
Turku
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti