Skip to main content

Kokki RISE Vilppula

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?

Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään.

Etsimme kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.-28.7.2023 työsuhteeseen ammattitaitoista

KOKKIA

Vilppulan vankilaan.

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä monipuolisissa työtehtävissä. Työaikasi sijoittuu klo 7-14:30 välille maanantaista perjantaihin. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Sinulla on alan tutkinto ja kokemusta suurtalouskokin tehtävistä. Olet valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Eikä hätää, vaikka et olisikaan vielä ammattilainen! Trainee-ohjelmassamme voit kouluttautua kokiksi myös työn ohessa. Tutkinnon jälkeen sinua odottaa vakituinen työpaikka ravintolassamme. Lue lisää: https://leijonacatering.fi/trainee/.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinulle maksettava palkka sisältää vähintään Mara TES:in mukaisen tuntipalkan, tes:n mukaiset lisät sekä mahdolliset osaamislisät.

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Hae paikkaa 24.3**.2023** mennessä hakupainikkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valmistauduthan esittämään suosittelijasi tiedot rekrytointiprosessin edetessä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen.

Hae paikkaa viimeistään 24.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Leijona Catering Oy

Leijona Catering tekee ruokaa, jolla on tarkoitus. Luomme maistuvaa arkea ja eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Yli 500 ruoka-alan ammattilaistamme valmistavat päivittäin jopa 70 000 annosta, joita nautitaan niin kannonnokassa kuin muurien suojissa. Työskentelemme ympäri Suomea noin 60 ravintolassamme kymmenillä paikkakunnilla aina Raaseporista Sodankylään. Olemme sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, joka huolehtii suurella sydämellä työntekijöistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki RISE Vilppula

Leijona Catering Oy
35800 Mänttä-Vilppula
Helvetinkoluntie, Ruovesi
Orivesi
Jämsä
17800 Kuhmoinen
34800 Virrat
42700 Keuruu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Leijona Catering Oy
Riihimäki
Leijona Catering Oy
Helsinki
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Leijona Catering / RISE Vaasa
Vaasa
Leijona Catering Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti