Skip to main content

Kokki Rovaniemen yliopistolle

Loistaisitko meillä?  

Hei Rovaniemi! Olemme kokkia vaille täydellinen lauma

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoomme, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan

Lapin yliopiston ravintolat Petronella ja Felli ovat kampus-ravintoloita. Toimintamme on monipuolista alkaen aamupalasta jatkuen lounaalla ja päivällisellä. Päivän aikana palvelemme myös pienet ja suuret kokouskahvitukset kuin myös erilaiset edustustilaisuudet, bufeet, lautastarjoilut ja coctailtilaisuudet. Asiakkainamme on opiskelijat, yliopiston henkilökuntaa, kokous -ja konferenssi vieraat ympäri maailmaa. Palvelemme asiakkaita myös 24/7 marketin muodossa lisäksi Petronellassa toimii grillipiste. Olemme savuton työyhteisö.

Kokkina työtehtäväsi ovat varsin monipuoliset. Valmistat päivän lounasruuat ja osallistut keittiön muihin töihin. Huolehdit ruokien houkuttelevasta esillelaitosta ja osallistut lounaslinjaston täydentämiseen.  Työssäsi kannat omalta osaltasi vastuun asiakkaan onnistuneesta palvelukokemuksesta.  

Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä ja hymy ei hyydy

Osaamisesi perustuu alan koulutukseen.  Toivomme sinulta työkokemusta vastaavasta työstä. Tartut mielelläsi työhön ja esimerkilläsi innostat koko tiimiä. Sinusta loistaa ammattiylpeys ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta. Eduksi katsomme kokemuksen edustustuotteiden valmistuksesta ja erityisruokavalioiden tuntemus.

Tehtävässä tarvitaan suomen sekä englannin kielen taitoja.

Tarjolla tänään – mahtava lauma 

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Yhtenä laumana, ole hyvä!

Hae mukaan viimeistään 11.8.2024. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Ylioinas puh 040 674 9086, 28.6.saakka, jälleen tavattavissa 29.7.

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti