Skip to main content

Kokki, Saga Torilinna

Oletko ravintola-alan ammattilainen, jolle hyvä asiakaspalvelu ja maistuva ruoka on lähellä sydäntä?

Haemme nyt Saga Torilinnaan kokkia vakituiseen työsuhteeseen, tuntityöhön. Lue lisää tehtävästä alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Saga Torilinna on avannut ovensa syksyllä 2017 ja tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä. Saga Torilinnassa on yhteensä 69 vuokrattavaa seniorikotia, yksiköitä ja kaksioita. Asukkaidemme lisäksi ulkopuoliset vierailijat ovat tervetulleita nauttimaan meidän ravintolan palveluista - talomme kahvila ja ravintola onkin kaikille avoinna. Sijaitsemme Lappeenrannan ydinkeskustassa, avain kauppatorin vieressä.

  Työpäiväsi meillä

  Kokkina työtehtäviisi työtehtäviisi kuuluu mm. aamiaisen ja lounaan valmistusta, leipomista, astiahuoltoa, keittiön puhtaanapitoa ja muita keittiön tehtäviä. Tehtävään kuuluu myös salityöskentelyä ja asiakaspalvelua. 

  Tehtävä on vakituinen ja työ on tuntityötä, myös keikkatyö on halutessasi mahdollista. Työaika on päivätyötä, ma-su klo 7-16 välillä. Aloittamaan toivottavasti pääset jo pikimmiten! 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulisi olla ravintola- tai suurtalousalan koulutus. Lisäksi edellytämme tehtävässä hygienia- ja anniskelupassia ja hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme, että sinulta löytyy rakkautta hyvään ruokaan ja halua palvella meidän asukkaita suurella sydämellä! 

  Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

  Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan työn laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Meillä tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Tuemme hyvinvointiasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyshuoltoon.

  Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Onnelliset asukkaat ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta. 

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

  Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

  Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä ravintolapäällikkö Tuija Lavikkala, p. 0505214801, [email protected] 

  Olisi ilo kohdata sinut!

  Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

  Sagasta työnantajana voit lukea täältä.

  Tutustu Saga Torilinnan toimintaan tästä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti