Skip to main content

Kokki, Siipiravintola Wingston

Siipiravintola Wingston on tarjonnut herkulliset ja rennot ruoat Rovaniemen sydämessä jo vuodesta 2003. Rento ja ystävällinen tunnelma sekä maittavat annokset kanansiivistä täyttäviin burgereihin, grilliruokiin ja salaatteihin houkuttelevat viihtymään uudestaan ja uudestaan. Lue lisää: http://www.wingston.fi/

Etsimme nyt Wingstonin ammattitaitoiseen ja rentoon työtiimiin KOKKIA.

Työtehtäviisi kuuluu Wingstonin tunnettujen tuotteiden valmistus ohjeen ja tilauksen mukaisesti sekä tiimissä että itsenäisesti sekä muut keittiön työtehtävät.

Tässä työssä tekijältä edellytetään aitoa kiinnostusta maukkaan ruoan valmistamiseen, intohimoa alaan ja uuden oppimiseen sekä paloa ruokaelämyksen tuottamiseen. Edellä mainittujen lisäksi työssä edellytetään kokemusta kokin työstä, suomen tai englannin kielen taitoa ja hygieniapassia. Voit olla urallasi vasta-alkaja tai jo kokenut konkari, sinut perehdytetään Wingstonin keittiön saloihin hyvin.

Oman tilanteesi mukaan työ voi alkaa jo vaikka hetimmiten tai sopimuksen mukaan kevään aikana, kestäen ainakin syyskuulle. Hyvä mahdollisuus jatkaa senkin jälkeen. Työtuntimäärä on sovittavissa. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin.

Sinua odottaa Wingstonin tiivis työyhteisö, mahtavat asiakkaat ja loistava tuote! Me Go Onilla olemme tukenasi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa, maksamme työehtosopimuksen mukaisen palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja meiltä saat myös valtakunnalliset ja paikalliset monipuoliset henkilöstöedut.

Kuulostiko hyvältä?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Saara Nordberg, 0406562993, [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi . Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten varmista paikkasi perinteikkäässä ravintolassa, ja jätä hakemus jo tänään! Muista kirjata hakemukseesi oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta työstä, aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Siipiravintola Wingston

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti