Skip to main content

Kokki tai keittiöapulainen keikkatyöhön Kuopioon

Haemme ravintola-alan osaajia työskentelemään asiakasyrityksissämme eri kohteissa ja tapahtumissa Kuopion alueella. Sopiipa elämäntilanteeseesi sitten joustava keikkailu muutamana iltana viikossa tai pidempi pesti yhdessä ravintolassa, meidän kauttamme voit löytää juuri sinulle sopivan työn!

Kokkimme työskentelevät asiakasyrityksissämme joko pidempiaikaisissa työsuhteissa tai keikkailen. Asiakaskunta koostuu mm. à la carte -, tapahtuma- ja lounasravintoloista. Kokin tehtävissä toimimisen edellytyksenä on alan koulutus tai riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Voit olla myös alan opiskelija.

Keittiöapulaisen tehtävät koostuvat tiskaamisesta, keittiön siivouksesta ja muista keittiön avustavista tehtävistä, kuten vihannesten paloittelusta ja helppojen salaattien tekemisestä.

Työssä tarvitset hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen - mikäli sinulla ei vielä näitä löydy, niin olethan valmis suorittamaan ne työsuhteen ensimmäisten kuukausien aikana.

Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi opiskelun oheen tai lisätyöksi oman vakityön oheen. Keikkojen kautta voit löytää myös itsellesi vakipaikankin niin halutessasi.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Täytä hakemus pikaisesti, kutsumme haastatteluun jo hakuaikana!

Hae paikkaa viimeistään 03.12.2023 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki tai keittiöapulainen keikkatyöhön Kuopioon

Barona HoReCa
Kuopio
71800 Siilinjärvi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.11.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti