Skip to main content

Kokki Tastory ravintola Origo Kuopioon

Laumaannu kanssamme
Huomio Kuopio! Laumastamme puuttuu kokki!

  • Tastory Ravintola Origo, Microkatu 1, 70210 Kuopio
  • Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen
  • Pääsääntöinen työaika arkisin klo 6-16 välillä, sattunaisesti iltaisin ja viikonloppuisin
  • Työ alkaa 1.9.2024
  • http://www.compass-group.fi/origo

 Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Kuopion Novapolis on täynnä joustavasti muokattavia, nykyaikaisia ja ympäristöystävällisiä toimitiloja. Yli 40 kokoustilan valikoima sekä yhteisölliset cowork-tilat tuovat lisäjoustoa. Tiimimme koostuu ammattilaisista, jotka tukevat toisiaan saavuttamaan aina parempia tuloksia ja onnistumisia.  Tastory origossa  toimii kahvila, lounasruokailu sekä huolehdimme asiakkaidemme edustus- ja kokoustarjoiluista. Palvelu on meille ykkösasia ja haluamme palvella asiakkaita coworkissä, asiakkaiden omissa tiloissa sekä 7th heaven saunatiloissa. Palvelumme tulee toteutua sekä suomeksi että englanniksi. Työyhteisömme on savuton.

Laatu on intohimona tehtävässäsi

Kokkina osallistut monipuolisen lounaan- ja edustustarjoilun valmistukseen sekä leipomiseen ja muihin keittiön työtehtäviin.
Lounasaikana pääset näyttämään asiakaspalvelutaitosi olemalla kassalla ja annostelemalla lämpöiset ruoat asiakkaalle heidän toiveidensa pohjalta. Hallitset raaka-ainekäytön, omavalvonnan ja muut keittiön toimintaan liittyvät työt. Asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys ovat sinulle tärkeitä asioita.

Olet meille tärkeä - vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme

Pidämme tärkeänä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Olet organisaatiokykyinen ja sinulta löytyy henkilöstöravintolakokemusta sekä kokous- ja edustusosaamista. Olet herkullisen ruuan ammattilainen ja iloinen asiakaspalvelija omalla persoonallaan ja nautit uniikista työskentely-ympäristöstä. Etsimme tiimiimme joustavaa työkaveria, joka haluaa, että tiimimme onnistuu.

Tee laumasta kokoaan suurempi ja liity joukkoomme

Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti compassilla. Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi. Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja liity mukaan huippulaumaan

Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.8.2024. Huomaathan, että hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön heti hänen löydyttyään.

Lisätietoja antaa Mikko Smolander, 050 476 9067, arkisin ajalla 10.06.2024 - 28.06.2024 ja 29.07.2024 - 16.08.2024.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti