Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki,Shell Napapiiri, Kesätyö

Tiesitkö, että Lapin Asemat Oy on uusi, luotettava ja yksityinen yritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Rovaniemen ja Oulun alueella. Rovaniemellä liikenneasemia on neljä, Shell Teollisuustie, Shell Erottaja, Shell Napapiiri ja St1 Saarenkylä.

Etsimme nyt kesäksi kokkia / keittiötyöntekijää Lapin Asemat Oy:n Shell Napapiirille, jossa pääset valmistamaan maistuvaa lounasruokaa sekä A la carte annoksia. Voit olla esimerkiksi kokki- tai suurtalouskokki-opiskelija, tai jo ammattitaitoinen alan osaaja!

Työtunnit 37,5 h/viikko tai sopimuksen mukaan. Työ alkaa perehdytyksellä viimeistään kesäkuun alussa, kestäen elokuun loppuun. Erittäin hyvät mahdollisuudet myös jatkaa syksyn tullen!

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja kokemusta tai koulutusta keittiön työtehtävistä. Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti - sinua odottaa mukava työpaikka ja kollegat!

Työvuorosi sijoittuvat liikenneaseman kaikkiin aukioloaikoihin. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Mahdollisuus asuntoon löytyy edullista vuokraa vastaan.

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki,Shell Napapiiri, Kesätyö

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti