Skip to main content

Kokoonpanija, Harju Elekter Oy, Kurikka

Etsimme asiakkaallemme Harju Elekter Oy:lle Kurikkaan sähkökaappien kalustamiseen ja kokoonpanoon työntekijöitä.

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista sekä sähkönjakelu sektorin toimittajista. Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 130 henkilöä. Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä. Koko konsernissa työskentelee noin 800 alan ammattilaista. Tuemme asiakkaittemme menestystä, täytämme lupauksemme ja panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Työskentelemme sekä sopimusvalmistusperiaatteella että projektiluonteisesti. Palvelumme kattaa asiakkaan haluaman laajuuden, esisuunnittelusta - huoltoon.

Toivomme hakijoilta sähköalan perustutkintoa tai kokemusta kokoonpanotyöstä. Omaat hyvän kuvienlukutaidon ja olet näppärä sormistasi, eikä haittaa ole vaikka trukkikin kääntyy käsissäsi. Valitut henkilöt tulevat työskentelemään tuotannossa ja työhösi kuuluu itsenäinen työskentely kojeistoasentajana tai kalustajana.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja ne alkavat mahdollisimman nopealla aikataululla. Työsuhde solmitaan aluksi työntekijän ja Go On Seinäjoen välille määräaikaisena, mutta valituilla on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen myös vakituiseksi. Palkkaus teknologia TES mukaan, mutta palkkatoiveet toki myös kuunnellaan.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanija, Harju Elekter Oy, Kurikka

61300 Kurikka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti