Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijä

Haemme Ruokolahdelle

kokoonpanotyöntekijää

Haemme uudistuotantoa tekevälle ja lämmitysjärjestelmien parissa toimivalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää kokoonpanotehtäviin.

Tehtävään ei vaadita erityistä pohjakoulutusta, mutta eduksesi on ammattitutkinto alalta, jossa tarvitaan käden taitoja. Hyvän pohjan tehtävään saa esimerkiksi sähköasentajan ja ajoneuvoasentajan ammattikoulutuksesta tai vastaavista taidoista. Tehtävässä onnistumisen edellytys on tarkkuus ja aktiivinen ja positiivinen ote työhön. Työ on itsenäistä, mutta tuotantotilassa tehdään osittain tiimityötä.

Tarjoamme modernin ja siistin työympäristön, mahdollisuuden olla mukana tekemässä energiatehokkaita lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja. Pääset mukaan hyvään työtiimiin, jossa saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Työt tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa. Työtä on aluksi tarjolla noin viisi kuukautta, mutta tehtävään etsitään henkilöitä, joilla on mahdollisuus jatkaa töitä pidempääkin.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa.

Lähetä hakemuksesi 26.3.2023 mennessä järjestelmän kautta eezy.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt, joten älä jätä viimetinkaan!Lisätietoa tehtävästä antaa ma – pe klo 8.30-15.30 Jari Tamski puh. 044 4931515,
[email protected].

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä.

 

 

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanotyöntekijä

Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Imatra
Lappeenranta
59100 Parikkala
56800 Rautjärvi
56100 Ruokolahti
52200 Puumala
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Hyvinkää
Adecco
Helsinki
Adecco
Lapijoki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti