Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijä, ABB Oy Vintage

Haluatko nähdä oman kädenjäljen työssäsi ja etsit töitä laitteen valmistuksen parissa Helsingissä? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ABB Oy Vintageen Pitäjänmäkeen jälkivalmistukseen reippaita tekijöitä. Jos sinulla pysyy työkalut kädessä sekä omaat tarkan työotteen, saatat olla etsimämme henkilö. Tässä tehtävässä hyvä asenne sekä kiinnostus oppimaan uutta ratkaisevat eniten.

Edellytämme sinulta:
- tarkkuutta
- reipasta asennetta
- hyvää keskittymiskykyä
- käytännön mekaanista taustaa

Toivomme sinulta löytyvän relevanttia koulutustaustaa, mutta se ei ole edellytys valituksi tulemiselle. Suomen kielen taitosi tulee olla hyvä, koska perehdytys tapahtuu suomeksi. Tehtävä on kokoaikainen 40h/vko ja töitä tehdään aamuvuorossa 6-14.30 arkipäivinä. Työajoissa on mahdollisuus pienelle liukumalle. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvän tekijän löydyttyä myös jatko on mahdollinen. Palkkaus menee teknologiateollisuuden TES:sin mukaisesi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi siis nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Sanna Lehtinen [email protected]


Teollisuus kuluttaa yli 40 prosenttia koko maailman sähköenergiasta ja sähkömoottorien osuus tästä on kaksi kolmasosaa. Säätämällä sähkömoottoreiden pyörimisnopeutta portaattomasti taajuusmuuttajalla voidaan leikata moottorin energiankulutusta jopa 50 prosenttia. ABB on taajuusmuuttajien valmistuksessa markkinajohtaja. ABB:n Drives-liiketoimintalinja Suomessa kehittää ja valmistaa pienjännitteisiä taajuusmuuttajia ja niihin liittyviä ohjelmistotyökaluja kaikkiin sovelluksiin ja teollisuudenaloille maailmanlaajuisesti. Helsingin tehdas on ABB:llä taajuusmuuttajien tuotekehityksen johtava yksikkö.

Lisätietoja yrityksestä saat vierailemalla heidän nettisivuillaan www.abb.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Lehtinen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanotyöntekijä, ABB Oy Vintage

Adecco
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti