Skip to main content

Kokous- ja tapahtuma palvelupäällikkö,SSH Helsinki

Kokous- ja tapahtumatoiminnan palvelupäällikkö, Solo Sokos Hotel Helsinki

Keväällä 2022 avautunut uusi Solo Sokos Hotel Helsinki on tyylikäs kumarrus Helsingille ja sen urbaanille eleganssille. Hotelli Helsingin uusi aikakausi hakee inspiraationsa pääkaupungin väreistä, sen tunnelmasta ja ikonisista yksityiskohdista. Solo Sokos Hotel Helsinki on luotu ihmisille, jotka janoavat kaupungin vilkkautta, elämäntyyliä ja yksilöllisiä kokemuksia.

KOKOUS- JA TAPAHTUMATOIMINNAN PALVELUPÄÄLLIKKÖ, SOLO SOKOS HOTEL HELSINKI 

Haemme Helsingin eleganssia sykkivään Solo Sokos Hotel Helsinkiin kokousten ja tapahtumien palvelupäällikköä. Toimit ensisijaisesti Hotellin kokous- ja tapahtumatoiminnan vuoropäällikkönä, mutta työtehtävät sisältävät myös muita ravintolatoimintoja kokoustoiminnan ollessa vähäisempää.

Olet ystävällinen ja neuvokas ravintolatoiminnan ammattilainen, ja haluat hurmata vieraamme tiimisi kanssa joka päivä. Palvelumme on aina laadukkaan välitöntä ja autamme tiimissä toinen toistamme onnistumaan. Me Hesarilla valloitamme ihmiset hyvän musiikin, palvelun, ruoan ja juoman avulla – pala palata, siemaus siemaukselta.

Työsi on vaihtelevaa vuorotyötä ja olet suurimmaksi osaksi mukana suorittavassa työssä, jonka vuoksi toivomme sinulta jo aikaisempaa monipuolista osaamista ravintola-alalla. Sinulla on jo kokemusta ravintolan esihenkilön tehtävistä, ja haluat kehittää ja tukea tiimisi toimintaa. Esihenkilönäsi toimii hotellin operatiivinen päällikkö. Apunasi ovat tiiviin työyhteisön ja innostuneiden työkavereiden lisäksi Sokotelin ja S-ryhmän käytännöt ja johtamismallit.

MITÄ TARJOAMME SINULLE: 

  • Mahdollisuuden olla mukana uudistetun Solo Sokos Hotel Helsingin tarinassa
  • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä yhdessä intohimoisen tiimin kanssa
  • Suomen monipuolisimmat henkilökuntaedut
  • S-Ryhmän monipuoliset uramahdollisuudet

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

  • Halua luoda odotukset ylittäviä palvelukokemuksia vieraillemme jokaisessa kohtaamisessa omalla persoonallisella tavallasi 
  • Ystävällistä ja neuvokasta asennetta sekä joustavuutta 
  • Valmiutta työskennellä eri vuorokauden aikoina 
  • Hyviä kommunikointitaitoja tiimissä sekä kykyä saada ihmiset toimimaan hyvin yhdessä
  • Vuoronjohtamisen taitoja ja kokemusta ravintola-alalta
  • Hygienia- ja anniskelupassia

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Aloitus sopimuksen mukaan. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen työtunneilla 112,5 h/3 vko. Joko innostuit? Älä aikaile, sillä emme mekään, täytä hakemus viimeistään 28.2.2023. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Kokous--ja-tapahtumatoiminnan-palvelupllikk--Solo-Sokos-Hotel-Helsinki_R-20087

Lisätietoa tehtävästä antaa Laura Lindberg ja hänet tavoittaa sähköpostilla laura.lindberg@sok.fi.

Rekrytoinnin hoitaa rekrytointikumppanimme Eezy Oyj ja työllistyt osaksi Sokotelin timanttista tiimiä.

S-ryhmän hotelliyhtiössä Sokotelissa olemme samaa perhettä. Teemme töitä yhdessä, ylittääksemme vieraidemme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavien ja luotettujen hotellibrändien sekä hotellialan huippuammattilaisten kanssa, ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista.

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa 14 Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokous- ja tapahtuma palvelupäällikkö,SSH Helsinki

Eezy Oyj
Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti