Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kondiittori, Heinosen Leipomo Oy, kesätyö

Innostutko käytännön työstä, jossa saat olla luomassa maukkaita hetkiä ja muistoja? Oletko tehopakkaus, joka motivoituu monipuolisista työtehtävistä? Lämpimästi tervetuloa osaksi Pohjois-Karjalan pisimmät juuret omaavan leipomon tarinaa!

Etsimme nyt yhteistyökumppanillemme Heinosen Leipomo Oy:lle KONDIITTORIA kesätyöhön Hiiskoskentien Leipomokahvilaan!

Työpäiväsi koostuvat Heinosen kuulujen kakku- ja konditoriatuotteiden, kuten herkullisten täytekakkujen ja leivonnaisten valmistuksesta. Tiesitkö, että kaikki Heinosen Leipomon tuotteet leivotaan Hiiskoskentiellä aina käsin tehtynä ja perinteitä kunnioittaen? Työnkuvasi leipomon puolella voi ajoittain olla hektistä, joten toivomme, että olet luonteeltasi kiireen- ja paineensietokykyinen, tehokas ja viihdyt vilkkaassa työympäristössä. Unohtamatta pilkettä silmäkulmassa, sillä työtä tehdään osana positiivista ja huumorintajuista työyhteisöä! Luemme eduksesi alan koulutuksen, mutta sitäkin tärkeämpää meille on innokkuutesi ja kädet taikinassa- asenteesi.
Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Toivomme Sinulta

-Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä tai alan koulutusta
-Innokkuutta, ahkeraa asennetta ja kykyä myös itsenäiseen työhön
-Hyvää kiireen- ja paineensietokykyä, tehokasta ja tarkkaa työotetta
-Eduksesi luemme hygieniapassin

Tehtävä edellyttää 18-vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Koska työtä tehdään aitona käsityönä, työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa ma-la porrastetusti klo 6-16 välillä. Työtä on mahdollista tehdä kesän ajan kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Viikkotyöaika on osa-aikaisella keskimäärin 10-30 h ja kokoaikaisella 30-37,5h käytössä on kolmen viikon tasoittumisjakso.

Tarjoamme Sinulle
Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn pitkät juuret omaavassa ja vakaassa organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa tehtävissä. Heinosen Leipomolla pääset osaksi positiivista, huumorintajuista ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa jokaista tuetaan ja kannustetaan. Palkkauksessa sovelletaan elintarvikealan työehtosopimusta, mutta kuuntelemme myös palkkatoivettasi. Tehtävä on määräaikainen ajalla kesä-elokuu ja työsuhde solmitaan Adeccon kanssa.

Tunnistitko itsesi edellä mainitusta ja etsit kesätöitä? Liity rohkeasti osaksi Heinosen Leipomo Oy:n menestysreseptiä ja hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 19.05.2024. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland Oy ja lisätiedustelut tehtävästä antaa Rosa Pitkänen p. 040 481 1405/ [email protected]

Heinosen Leipomo Oy on Joensuussa vuodesta 1968 toiminut leipomoalan yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu käsintehdyistä tuotteista. Jo yli 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisten ja lähialueilla asuvien elämään. Hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta, rakkaus ruokaan maistuu joka suupalassa. Heinonen haluaa luoda tuotteillansa mieleenpainuvia hetkiä asiakkaidensa elämään, sillä vasta paistetun leivän ja pullan tuoksu luo muistoja, jotka siirtyvät sukupolvelta seuraavalle. Heinosella leivotaan laadukkaita tuotteita intohimolla ja aina käsin tehtynä - rakkaudella. Tutustu lisää Heinosen Leipomoon: heinosenleipomo.fi ja https://www.youtube.com/watch?v=NkcuyQ8xcKg&t=463s

Avainsanat: Leipomo, kondiittori, kesätyö, Joensuu, Heinosen leipomo Oy

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rosa Pitkänen, +358 40 4811 405, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kondiittori, Heinosen Leipomo Oy, kesätyö

Adecco
Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti