Skip to main content

Koneasentaja, Caverion Industria

Teollisuuden kunnossapidon ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi koneasentajia Rovaniemen Vesivoimayksikön toimipaikkaan. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä. Tehtävässä kuulut asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten mekaanisten laitteiden sekä hydraulisten järjestelmien vikakorjausta ja huoltoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosten sekä teollisuuden mekaanisen osuuden laite- ja putkistoasennuksiin. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • kokemusta teollisuuden kone-/laiteasentajana
  • kokemusta hitsauksista sekä hydrauliikkajärjestelmien vianhausta ja huollosta
  • työturvallisuusmyönteinen asenne ja olet asiakaspalveluhenkinen
  • omaat toimeen tarttuvan otteen työntekoon sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävässä edellytetään matkustushalukkuutta

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden kehittyä teollisuuden kunnossapidon huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.
  • Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.
  • Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.
  • Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.
  • Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Henri, Antti tai Sanni. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 4.8. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.7–26.7 työnjohtaja Ilkka Laitinen 040-6602544 (ma-pe klo 14–15) sekä 26.7 alkaen yksikönpäällikkö Juhani Kuusela, p. 0400 901869 (ma-pe klo 14–15)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti