Skip to main content

Koneen kuljettajia kesätöihin

Asiakasyrityksemme Kauhanummi Oy etsii KESÄTÖIHIN KONEEN KULJETTAJIA biomassa- ja turvetuotantoon. Oletko kiinnostunut työkoneista? Niiden ajamisesta, huoltamisesta tai kehittämisestä? Kuulostaako kesä konetöissä mukavalla työporukalla hyvältä? Hyvä! Meillä on sinulle innovatiivinen työpaikka, jossa kehitetään alan uusia koneratkaisuja. Lue alta lisää ja hae paikkaa.

Tehtävät

Tehtävässä pääpaino on koneiden ajamisessa, mutta oman kiinnostuksen, osaamisen ja koulutuksen mukaan pääset myös huoltamaan, kehittämään ja rakentamaan. Koulutus tai kokemus koneista ei ole pakollinen. Kaikki voidaan opettaa ja olennaisempaa on kiinnostus ja innostus alaan. Kokemuksesta kuitenkin on etua. Käytettävät koneet muistuttavat metsäkoneita (sammaleen nostokoneet), rinnekoneita (sammaleen siirtokoneet), kaivinkoneita ja traktoreita.

Työpaikka on loistava etenkin alan opiskelijalle, esim. tekniikan- ja luonnonvara/ympäristöalan opiskelijoille ja konepuolen insinööriopiskelijoille.

Työmaita on ympäri Etelä-Pohjanmaata ja samalla työmaalla ollaan kahdesta viikosta kahteen kuukauteen. Työmailta tullaan aina kotiin nukkumaan ja hommia tehdään porukalla.

Odotamme

Vähintään 18 vuoden ikää ja B-korttia. Kuorma-auto- ja yhdistelmäajoneuvokortit katsotaan eduksi, samoin kuin oma auto. Vaikka suurin osa työajasta istutaan ohjaamossa, suolla kävelyä tulee hieman, eli otathan tämän huomioon. Suomen kielen taitaminen on ehdoton vahvuus tässä työssä, mutta hyvällä englannilla pärjäät myös.

Odotamme joustavuutta työajoissa, mutta tarjoamme joustavuutta myös omalta puoleltamme. Biomassan tuotannossa työaika on maanataista perjantaihin ja turpeen nostossa seitsemän päivää viikossa kelien salliessa, painottuen kuitenkin arkipäiviin. Keskimäärin viikkotyötuntiaika on 40 h.

Tarjoamme

Tarjoamme kesätöitä toukokuusta syyskuun loppuun. Jos sinulla on kokemusta koneiden korjauksesta ja/tai hitsauksesta, tarjoamme töitä jo huhtikuun alusta lähtien. Huhtikuussa työt sijoittuvat yrityksen toimitiloihin Nummijärvelle, mutta toukokuusta eteenpäin työpisteet sijaitsevat ympäri Etelä-Pohjanmaata.

Jos molemmin puolista kiinnostusta löytyy, työsopimusta voidaan jatkaa myös kesän jälkeen.

Saat hyvän ja ammattimaisen työporukan. Töitä tehdään ryhmissä, eli tukea, apua ja hyvää seuraa on aina saatavilla. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää ja saada kehittyä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai Account Manager Anna Luoma puh. 040 196 4587.

Kauhanummi Oy

Kauhanummi Oy on turvetuotantoon ja koneurakointiin Nummijärvellä vuonna 1983 perustettu yritys. Turvetuotannon lisäksi yritys on sammaleen keräämisen edelläkävijä, joka myös kehittää ja rakentaa alan koneita. Kauhanummi Oy tekee yhteistyötä ja toimii alihankkijana Ecomos Oy:lle (Biolanin tytäryritys).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koneen kuljettajia kesätöihin

Etelä-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti