Skip to main content

Etsimme asiakkaallemme projekteihin MEKAANISTA ASENTAJAA teollisuuslaitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön.

Asiakkaamme tarjoaa laadukkaita ratkaisuja mm. teollisuudelle jo vuosien kokemuksella. Asiakkaamme palveluihin kuuluvat monipuoliset teollisuuden työt, kuten kone- ja laiterakennus, teollisuuslaitteet sekä kokoonpanotyöt.

Haemme sinua, särmää, reipasta ja oma-aloitteista tekijää. 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva pohjakoulutus, esimerkiksi koneasentaja tai työn kautta hankittu vahva osaaminen sekä hyvä kuvienlukutaito. Tehtävässä saatat tarvita myös perusymmärrystä pneumatiikasta ja hydrauliikasta sekä hitsaustaitoa puikolla 111, luokkia ei vaadita. Myös kokemus liikkuvan kaluston kokoonpanosta on eduksi tehtävässä, mutta ei välttämätöntä. 

Työssä menestyminen ei vaadi vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä ja voit hyvin olla nuorempikin osaaja. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat aito kiinnostus työtä kohtaan. Olet reipas ja oma-aloitteinen etkä näe haasteita ongelmina, vaan mahdollisuuksina uuden oppimiseen. Tehtävässä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Toivomme, että arvostat laadukasta työnjälkeä ja haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä.

Työkieli on suomi mutta myös englantia on hyvä osata, muut kielet plussaa.

Vaatimuksena voimassa olevat työ- ja tulityökortit sekä ajokortti. Oma auto eduksi kuten muut kortit ja luvat.

Sopimustuntipalkka. Tekno TES pääasiassa.

Työsuhde alkaa meidän kautta määräaikaisena vuokratyösuhteena projekteissa. Mikäli kiinnostus ja halu kohtaa niin mahdollisuus vakinaistua on olemassa. Tehtävässä pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla. Työsuhteeseen valittavalle voidaan tehdä tarvittaessa suppea turvallisuusselvitys.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, Rami auttaa numerossa 0503213236 tai lähetä hakemus www.kaveriontti.fi

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaveriontti on kotimainen, luotettava ja joustava henkilöstöpalvelualan työnantaja. Välitämme ja huolehdimme työntekijöistä aidosti. Palvelemme työnhakijoita ja yrityksiä kaikkialla Suomessa. Toimitamme vuokratyöntekijöitä lyhyt- tai pitkäaikaisiin työsuhteisiin sekä rekrytoimme suoraan yrityksille. Päätoimialamme on rakentaminen, logistiikka, autoala, siivous, myynti, kiinteistöhuolto, teollisuus ja elintarvikeala. 

Tule meille töihin, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut ammattilainen! 

Haku päättyy: 26.07.2024 11:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koneenasentaja

Kymenlaakso
Lappi
Pohjois-Karjala
Pohjois-Pohjanmaa
Satakunta
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti