Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erityisasiantuntija, konserniohjaus

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Konserniohjauksen ja -valvonnan yksikkö, Kielotie 14 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.05.2023 alkaen 
(tai aloitus sopimuksen mukaan).


Oletko kiinnostunut julkisomisteisista yhtiöistä ja omistajaohjauksesta? Haluatko olla edistämässä kestävää liiketoimintaa, tehokasta julkisten varojen käyttöä ja muita vastuullisuuskysymyksiä kuntayhtiöissä?

Vantaan kaupungin konserniohjauksen ja -valvonnan yksikkö hakee joukkoonsa talousosaajaa konserniohjauksen erityisasiantuntijan tehtävään.

Tehtäviisi kuuluu osana konserniohjauksen tiimiä omistajaohjausprosessien toteuttaminen. Tällaisia ovat mm. yhteisöjen toiminnan ja talouden analysointi sekä omistajapoliittisten linjausten sekä omistajaohjaustavoitteiden valmistelu. Valmistelet asioita kaupunginhallituksen konsernijaostoon päätöksentekoon. Olet kiinnostunut vastuullisuusnäkökulmista yritystoiminnassa ja omistajaohjauksen puolelta jatkossa mukana konserniyhtiöiden kestävyysraportoinnin kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle rennon, ketterän ja kehittämismyönteisen työyhteisön, jossa osallistut konkreettisesti kaupungin päätösvalmisteluun ja olet mukana kehittämässä julkisyhteisön omistajaohjausta. Konserniohjauksen ja -valvonnan yksikössä kaupungin omistajaohjaus- ja konsernivalvonnan tehtäviä hoitaa lisäksesi viisi muuta asiantuntijaa.   Vantaa-konserniin kuuluu yhteensä 23 tytäryhteisöä, 12 osakkuusyhtiötä ja 5 kuntayhtymää.

Tervetuloa joukkoomme!

Konserniohjauksen ja -valvonnan palveluyksikkö on osa henkilöstön ja konsernipalveluiden palvelualuetta. 


Vantaalla viihtyy varmasti   

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.   

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työtä tehdään hybridimallilla, joten arjen ja työelämän yhteensovittaminen on helppoa. Työpisteesi sijaitsee mainioiden kulkuyhteyksien varrella Tikkurilan keskustassa, tulit sitten töihin mistä suunnasta tahansa. 

Tarjoamme työntekijöillemme lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaedun. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta lomiin eivätkä lauantait kuluta kertyneitä lomapäiviä.    

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla! Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, pääset tutustumaan Vantaaseen työnantajana Valitse Vantaa -nettisivullamme.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (kauppa- tai taloustieteet)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta taloushallinnosta ja yrityksen laskentatoimesta. Itsenäistä työotetta. Hyviä kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja.  Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Luemme eduksi: Aiemman kokokemuksen omistajaohjaukseen, yritysjärjestelyihin tai yhtiöhallintoon liittyvistä tehtävistä. Eduksi luemme myös kokemuksen ja perehtyneisyyden sisäiseen valvontaan, riskienhallintaan tai yritysvastuuseen liittyvistä tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3752,00
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa:

Riikka Kiljander-Kiiskinen, konserniohjauksen päällikkö

p. 040 632 7880
[email protected]

Tavoitettavissa to 9.3 klo 9-10 ja ke 22.3 klo 13-14.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 13.04.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityisasiantuntija, konserniohjaus

Vantaa
Kokopäiväinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 13.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti