Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koodaava api- ja integraatioarkkitehti

Etsimme kokenutta api- ja integraatio-osaajaa, jolla pysyy koodikynäkin kädessä. Ymmärrät, miten tärkeä rooli järjestelmien saumattomalla yhteispelillä ja laadukkaalla datalla on digitaalisessa liiketoiminnassa. Motivoidut siitä, että pääset kehittämään tuotetalon taustajärjestelmäintegraatioita itsenäisesti moderneilla teknologioilla. Innostut siitä, että saat samassa paketissa ison talon mahdollisuudet sekä pienen ja ketterän toimijan joustavuuden.

Tehtävä sisältää mm.

 • järjestelmäintegraatioiden suunnittelua ja dokumentointia,
 • integraatioiden toteutusta ja ylläpitoa mm. AWS Serverless -työkaluilla sekä
 • projektipäälliköiden, kehitys- ja datatiimien sekä talon sisäisten asiakkaiden sparrausta.

Roolia on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostusalueidesi mukaan.

Tarjoamme:

 • Avainpaikan Alma Talentin järjestelmäkehitystiimissä
 • Modernin työskentely-ympäristön ja teknologiat
 • Mukavan ilmapiirin ja koko tiimin tuen
 • Joustavat työajat, toimivat etätyökäytännöt

Tehtävässä menestymisessä auttavat:

 • Vahva osaaminen integraatioiden ja rajapintojen suunnittelusta ja kehittämisestä (esim. apigw, OpenAPI, Typescript, Kotlin, Java, Python, Golang)
 • Pitkä kokemus pilvipalveluiden kuten AWS ja Azure hyödyntämisestä
 • Pragmaattinen ote, jolla löydät kuhunkin bisnestarpeeseen sopivimman ratkaisun
 • Sujuvat yhteistyötaidot niin suomeksi kun englanniksi
 • Rohkeasti toimeen tarttuva tapa työskennellä

Alma Talentissa pääset rakentamaan sekä menestyvää digitaalista mediaa (Kauppalehti, Talouselämä, Arvopaperi, Tivi, Tekniikka&Talous, Uusi Suomi, Mikrobitti, Mediuutiset) että voimakkaasti kasvavaa Palvelut-liiketoimintaa https://www.almatalent.fi/.

Olemme on osa Alma Mediaa, jossa työskentelee yli 350 teknologia-alan osaajaa. Tuemme työnkiertoa ja kannustamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen. Uskomme myös, että laadukkaita palveluita syntyy, kun työntekijät voivat hyvin.

Kiinnostuitko?
Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tulemaan pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Ruusukivi (pia.ruusukivi@almamedia.fi).

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen tiedon jakamiseen ja verojen maksamiseen, luokissa Tieto ja Yhteiskunta.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja jätteisiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koodaava api- ja integraatioarkkitehti

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 02.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti