Skip to main content

Korimekaanikko, K-Auto Lahti

Hakuaika alkaa: 03.06.2024
Hakuaika päättyy: 18.08.2024

Merkkejä tulevaisuudesta - tule osaksi yli tuhannen autoalan ammattilaisen joukkoa.

Oletko urasi alkutaipaletta käynnistelevä korimekaanikko, vai kenties jo kokenut konkari, mutta kaipaat urallesi uusia haasteita?

Etsimme tiimin vahvistukseksi K-Auto Lahden vauriokorjaamolle korimekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen eläköityvän henkilön tilalle.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat vaihtelevat henkilö- ja pakettiautojen vauriokorjaustyöt. Tiimimme koostuu erilaisista alan huippuosaajista, ja saat meistä takuuvarmasti osaavan ja reilun porukan tukemaan matkaasi K-Autolla.

Tarjoamme sinulle:

 • motivoivat ansiot, sillä saat peruspalkan lisäksi kannustavan suoriteperusteisen palkan
 • huipputason työvälineet sekä ison talon edut, kuten ostoetu K-ryhmän kaupoissa, liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus jne.
 • pääset kehittymään ja kouluttautumaan brändien omien laadukkaiden koulutusohjelmien kautta
 • isona toimijana voimme tarjota sinulle laajat urakehitysmahdollisuudet
 • paikan autoalan etulinjaan huippubrändien pariin

Odotamme sinulta:

 • korimekaanikon koulutus tai muu soveltuva koulutus alalle
 • positiivista asennetta
 • kokemusta ajoneuvojen vauriokorjauksesta
 • oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
 • riittävää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.
 • ajokortti (B)
 • edustamiemme merkkien tuntemus luetaan eduksi

Uskomme että asiakaskokemus vauriokorjaamolla voi olla entistäkin parempi! Me K-Autossa panostamme kaikessa palvelussamme tinkimättömään laatuun ja työntekijöidemme ylivertaiseen ammattitaitoon. Merkkihuoltomme ja korjaamomme mekaanikot käyvät läpi autovalmistajien erikoiskoulutuksen, sähköautojen vaatimaa korkeajänniteosaamista myöten. Sovitamme huollot ja korjaukset aina asiakkaan auton iän ja tarpeen mukaisesti, sekä hyödynnämme luotettavia, turvallisia ja ekologisia aitoja varaosia.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Hiekkataipale, sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 050 342 6786.

Lähetä hakemuksesi 18.8.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti