Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Korkeakouluharjoittelija, kesätyö, Hankintakeskus

Oletko kiinnostunut hankintatoimesta ja etsitkö esim. kaupallisiin, teknisiin tai hallintotieteellisiin opintoihisi liittyvää harjoittelupaikkaa, jossa pääsisit oppimaan uusia asioita ja kehittämään taitojasi julkisten hankintojen parissa?

Jos sinua kiinnostavat vaativat ja monipuoliset julkisen hankinnan tehtävät ja haluat olla mukana varmistamassa, että julkiset palvelut toteutetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti, hae meille harjoitteluun!

Tarjoamme sinulle erinomaisen työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin ytimeen laaja-alaisten hankintojen kautta. Meillä pääset oppimaan työelämässä tulevan ammatin kannalta olennaisia taitoja. Hankintakeskuksessa on todella hyvä yhteishenki, matala hierarkia ja työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Meillä on hyvät kehittymis- ja uralla etenemisen mahdollisuudet. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Espoo on vastuullinen edelläkävijä, joka toteuttaa kuntalaisten eduksi laadukkaita, kestäviä ja kustannustehokkaita hankintoja, joilla on laajat myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset. Espoon kaupungin Hankintakeskus on valittu vuoden 2020 hankintaorganisaatioksi ja sen tehtävänä on vastata keskitetysti Espoon kaupungin hankintojen suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta sekä sopimuksista ja sopimushallinnasta.

Työharjoittelun aikana pääset harjaantumaan vastuulliseksi työntekijäksi ja osallistut työyhteisön jäsenenä vaihteleviin julkisiin hankintoihin liittyviin työtehtäviin, kuten esimerkiksi:
- hankintojen valmistelutyöhön (mm. markkinakartoitusten tekemiseen, yhteydenotot yrityksiin, hankintojen valmisteluryhmien kokousten valmisteluun ja niihin osallistumiseen)
- sopimus- ja toimittajahallinnan tehtäviin (mm. sopimusten allekirjoittamisen järjestäminen, yhteydenotot toimittajiin liittyen selvitysten ja todistusten toimittamiseen, tietojen päivittäminen järjestelmiin).

Harjoittelun suunniteltu aloittaminen on huhti-toukokuussa 2023. Harjoittelun kesto on tyypillisesti 4-6 kuukautta.

Kutsumme valittuja haastatteluihin, jotka pidetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Otamme yhteyttä ajankohdan sopimista varten.

Uusia harjoittelupaikkoja avautuu aina tarpeen mukaan. Harjoitteluajan palkkaus on noin 1 699,91€/kk.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kaupungin hankintakeskus, Virastopiha 2, 02770 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min viikossa.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimus: Olet ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintojesi viimeisiä opintoviikkoja suorittava tai vasta valmistunut. Sovit mainiosti joukkoomme, kun olet innokas ja huolellinen sekä omaat huumorintajuisen elämänasenteen.

Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, objektiivisuutta, paineensietokykyä, kykyä hallita monia yhtäaikaisia tehtäväkokonaisuuksia nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä hyvää asiakaspalveluasennetta ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä vaaditaan kykyä aikatauluttaa ja priorisoida tehtäviä. Käytät MS Office -työkaluja sujuvasti, sinulla on hyvä ymmärrys tietojärjestelmistä ja niiden toiminnallisuuksista, sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme ennen kaikkia aktiivista ja joustavaa työtapaa sekä kykyä ja halua kehittää itseään asiantuntijana. Arvostamme myös kiinnostusta hankintoihin, julkisen organisaation toimintaan ja projektityöhön sekä hyvää esiintymistaitoa ja tuloshakuisuutta. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, koska erityisesti oikea asenne ja halu kehittyä ovat meille tärkeitä ominaisuuksia. Hankintakeskuksen asiantuntijoiden välinen tiivis yhteistyö, erinomainen ilmapiiri ja loistava sparrauskulttuuri antavat sinulle vahvan tuen ammattilaiseksi kehittymisessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

LOGY ry valitsi Espoon kaupungin vuoden 2020 hankintaorganisaatioksi. Lue lisää ja katso video toiminnastamme!

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja vastuullinen edelläkävijä, joka toteuttaa kuntalaisten eduksi laadukkaita ja taloudellisia hankintoja, joilla on laajat myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset. Espoo edistää hankintojen kautta tervettä kilpailua, yritysystävällisiä ja innovatiivisia hankintoja sekä kestävää kehitystä. Espoon kaupungin hankintakeskuksen tehtävänä on vastata keskitetysti Espoon kaupungin hankintojen suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta sekä sopimuksista ja sopimusseurannasta. Vastuualueeseemme kuuluvat koko kaupungin hankinnat lukuun ottamatta teknisen ja ympäristötoimen rakennusurakoita ja suunnittelukilpailuja.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa hankintapäällikkö Victoria Susi, puh. 046 811 8545, [email protected]
Työpaikan osoite: Virastopiha 2, 02770 ESPOO
Palkkaus: Palkka sovitaan harjoittelijakohtaisesti
Työ alkaa: 1.4.2023 - 31.10.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 24.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-31-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 06.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11871101

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Korkeakouluharjoittelija, kesätyö, Hankintakeskus

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 24.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti