Skip to main content

Korkeakouluharjoittelija, Yhteisöpalvelut

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut
Yhteisöpalvelut, Silkkitie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.10.2023 tai sopimuksen mukaan - 01.01.2024


Vantaata kehitetään yhdessä kuntalaisten ja palveluiden käyttäjien kanssa. Etsimme yhteisöpalveluiden tiimiin korkeakouluharjoittelijaa 3-6 kuukaudeksi 02.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Yhteisöpalvelut ovat osa kaupunkikulttuurin toimialaa ja yhteisöpalveluiden vastuulla on yhteisötyön toteutuminen arjessa asukastiloista käsin, alueellinen yhteisötyö ja vapaaehtoistoiminnan tukeminen ja koordinointi. Tuemme aktiivista kansalaisuutta vahvistamalla yksilön osallisuutta omassa elämässä ja ympäröivässä yhteisössä sekä laajemmin yhteiskunnassa.

Harjoittelijan tehtävänkuvaan kuuluvat yhteisöpalveluiden erilaiset hallinto- ja suunnittelutyöt. Vapaaehtoistoiminnan kaupunkitasoinen suunnittelu ja koordinointi, osallisuuskyselyiden suunnittelu ja toteuttaminen. Olet osana yhteisöpalveluiden organisaatiota, mutta työtä tehdään koko kaupunkiorganisaation ja erilaisten järjestöjen ja verkostojen kanssa. Osaat viestiä selkeästi ja toimia vuorovaikutuksellisesti. 

Tarjoamme sinulle aitiopaikan alueellisen yhteisötyön tekemiseen Vantaalla. Pääset varmasti mukaan moneen ja opit uutta toimintatavoista yhdessä Suomen kuudeksi suurimmassa kaupungissa kuin innovatiivisesta yhteisötyöstä. Vastavuoroisesti odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, kehittävää ja tavoitteellista työotetta sekä avointa ja positiivista asennetta. 

Haastattelut: to 28.9.2023 klo 12-18, haastattelemme jo hakuaikana.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuvat korkeakouluopinnot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 1 500 – 2 300 euroa/kk, määräytyen opintopisteiden mukaan. 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 viikon koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Yhteisöpäällikkö

Nurminen, Marjo

+358 43 825 3315

[email protected]

Tavoitettavissa 21.9.2023 klo 13.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 27.09.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Korkeakouluharjoittelija, Yhteisöpalvelut

Vantaa
Harjoittelija

Julkaistu 27.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti