Skip to main content

Korvauskäsittelijä

Asiakasyrityksemme Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö etsii nyt Helsingin Ruoholahteen KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 31.8.2023 asti.

Työtehtävät

Työskentelet tiiviissä, alle kymmenen hengen tiimissä hoitaen monipuolisia korvauskäsittelyyn liittyviä tehtäviä, kuten mm. asiakirjapyynnöt eri sidosryhmiltä, korvaustapausten ja maksupäätösten valmistelu sekä korvausten maksaminen. Tarvittaessa hoidat myös asiakirjojen skannausta ja rekisteröintiä järjestelmään.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta korvaus- tai etuuskäsittelystä tai vaihtoehtoisesti voit olla opintojesi loppuvaiheessa oleva oikeustieteen opiskelija. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä, ruotsin kielen taito on iso etu. Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen, luotettava, tarkka sekä joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti. Asiakasyrityksellämme on hyvät tietojärjestelmät työn tukena ja niitä kehitetään jatkuvasti.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi mukavan tiimin tukemana. Toimiston viihtyisät tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan metroaseman tuntumassa ja yhtiö tarjoaa myös joustavat etätyömahdollisuudet.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi cv:n lisäksi hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian rekrytointikonsultti Tarja Laakso (tarja@poolia.fi  / 020 7290 837).

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö on Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunnan perustama vakuutusyhtiö, joka myöntää osuuskunnalle lääkkeiden käyttäjien turvaksi lääkevahinkovakuutuksen. Lääkevahinkovakuutuksesta korvataan Suomessa kulutukseen luovutetuista tai lääketutkimuksessa käytetyistä, lääkelain mukaisista lääkkeistä käyttäjille aiheutuneet, hoitotilanteeseen nähden yllättävät haittavaikutukset. Yhtiö on pieni erikoisvakuutusyhtiö, jossa pääset näköalapaikalla perehtymään lääkevahinkoihin ja niiden korvaamiseen liittyviin erityiskysymyksiin.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö aloitti toimintansa 1.1.2012.

Siirry yrityksen verkkosivuille tästä.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Korvauskäsittelijä

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti