Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Korvausneuvojia Pohjolan henkilökorvauspalveluun

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa kattavia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen henkilökorvauspalveluihin Tampereelle uusia

Korvausneuvojia

Haemme osaajia vakituisiin työsuhteisiin. Työt alkavat 6.3.2023 ja tarjoamme täydet työtunnit 37,5 t/vko. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8.00-17.00 välille. Työpisteemme sijaitsee Tampereen Hervannassa ja työskentelemme hybridimallin mukaisesti sekä toimistolla että etänä.

Tässä tehtävässä pääset käsittelemään henkilövahinkoihin liittyviä vahinkohakemuksia (mm. sairauksia ja tapaturmia). Palvelet asiakkaita, sekä käsittelet vahinkoilmoituksia monikanavaisesti: työvälineinäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Teet myös itsenäisesti vakuutusehtojen mukaisia korvauspäätöksiä. Olet aina palvelualttiina asiakkaan suuntaan, kohtaat jokaisen heistä yksilönä sekä ratkaiset tilanteita laadukkaasti, tehokkaasti ja rakentavasti. Ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on lähellä sydäntäsi.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtävään, joten sinulla ei tarvitse olla alan aikaisempaa kokemusta. Henkilökohtaista kehittymistäsi tukevat valmentavat esihenkilöt, ja arjessasi sinulla on apuna itseohjautuva tiimi, sekä organisaation asiantuntijat. Käytössäsi ovat myös työaikaliukumat, sekä Tribedon hyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työssäsi korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on vastuullinen ja ratkaisukeskeinen työote. Haluat oppia ja kehittää osaamistasi jatkuvasti, sekä osallistut aktiivisesti yhteiseen kehittämiseen myös tiimissä. Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ja napakkaan ratkaisemiseen. Lisäksi sinulta löytyvät näppärät IT-taidot, ja pystyt näin sukkuloimaan luontevasti erilaisten järjestelmien parissa. Mikäli osaat sujuvan suomen lisäksi myös ruotsia tai englantia, niin mainitsethan tästä hakemuksessasi.

 

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi meille 12.2.2023 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä Tribedon rekrytoijaan: [email protected].

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme finanssialan toimintatapojen mukaisesti luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti