Skip to main content

Kotipizzatyöntekijä

Humalistonkadun Kotipizza etsii kahta kokoaikaista työntekijää

Kotipizza aloitti toimintansa Suomessa jo vuonna 1987. Voikin huoletta sanoa, että Kotipizzassa osataan pizzanpaisto. Se on luotettava ja vastuullinen toimija, joka esimerkiksi käyttää vain suomalaista lihaa tuotteissaan. Kotipizza on sitoutunut tukemaan kestäviä valintoja myös tuotekehityksessään. 

Työ koostuu asiakaspalvelusta, pizzojen valmistamisesta, salin siisteyden varmistamisesta, kassatyöskentelystä ja pizzojen kotiinkuljetuksista. Edessä on siis vaihtelevia työpäiviä. Toivomme, että sinulla on jo työkokemusta Kotipizzasta tai ravintola-alasta. Myös reipas ja positiivinen asenne on tarpeen. Ajokortti ja hygieniapassi vaaditaan. Kotipizzalla on kiva työyhteisö ja työkavereita tsempataan aina. 

Etsimme nyt kahta 20-37,50h/vko työntekijää. Työvuoroja suunnitellaan myös arkiaamuille. Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. On mahdollista, että työvuoroja tulee myös toiseen keskustan alueen Kotipizzaan. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita meille hakemus. Soitamme hakijoille jo hakuaikana.

Luotettava, paikallinen ja sinusta huolehtiva!

Selekta Varsinais-Suomi Oy on saavuttanut hyvän maineen työntekijöiden ja asiakkaiden keskuudessa. Työllistämme noin 200 työntekijää eri toimialoilta. Olemme vastuullisia, joustavia ja palveluhenkisiä. Haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan.

Hae meille! Odotamme jo yhteydenottoasi!

Selekta Varsinais-Suomi Oy
Eerikinkatu 6b, 8krs
20100 Turku
puh. 02 880 1200
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti