Skip to main content

Kotipizzatyöntekijä

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Humalistonkadun Kotipizza etsii kahta kokoaikaista työntekijää

Kotipizza aloitti toimintansa Suomessa jo vuonna 1987. Voikin huoletta sanoa, että Kotipizzassa osataan pizzanpaisto. Se on luotettava ja vastuullinen toimija, joka esimerkiksi käyttää vain suomalaista lihaa tuotteissaan. Kotipizza on sitoutunut tukemaan kestäviä valintoja myös tuotekehityksessään. 

Työ koostuu asiakaspalvelusta, pizzojen valmistamisesta, salin siisteyden varmistamisesta, kassatyöskentelystä ja pizzojen kotiinkuljetuksista. Edessä on siis vaihtelevia työpäiviä. Toivomme, että sinulla on jo työkokemusta Kotipizzasta tai ravintola-alasta. Myös reipas ja positiivinen asenne on tarpeen. Ajokortti ja hygieniapassi vaaditaan. Kotipizzalla on kiva työyhteisö ja työkavereita tsempataan aina. 

Etsimme nyt kahta 20-37,50h/vko työntekijää. Työvuoroja suunnitellaan myös arkiaamuille. Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. On mahdollista, että työvuoroja tulee myös toiseen keskustan alueen Kotipizzaan. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita meille hakemus. Soitamme hakijoille jo hakuaikana.

SELEKTALLA ARVOSTAMME

Luotettavuutta - tehdään mitä sovitaan

Työturvallisuutta - arvostamme työntekijöitä, joille turvallisuus on tärkeää

- Asennetta - teet aina parhaasi

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipakkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti