Skip to main content

Asiakkaamme etsii työntekijöitä koti- ja toimistosiivouksiin Joensuun alueelle

Oletko siivouskokemuksen omaava tai siivouksesta kiinnostunut tekijä vailla pitkäaikaista työtä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakkaamme etsii työntekijöitä koti- ja toimistosiivouksiin Joensuun alueelle. Työtä tehdään parityöskentelynä, joten sinulla on koko ajan loistavien tiimiläisten tuki saatavilla.

Olet omatoiminen ja reipas tekijä, jolla on kyky työskennellä nopeassakin työtahdissa vaihtuvissa kohteissa. Tulet työskentelemään niin toimistoissa kuin kotisiivouksenkin parissa, joten ymmärrät asiakaspalvelun ja luotettavuuden merkityksen. Omaat positiivisen asenteen ja hoidat työsi täsmällisesti ja huolellisesti aikatauluista kiinni pitäen. Työssä ollaan jaloillaan ja liikutaan kohteiden välillä, joten hyvä fyysinen kunto on ehdottomasti eduksi tässä tehtävässä.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työtunteja sinulla tulee olemaan noin 30-35h/vko. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Heiltä saat töihin hyvän perehdytyksen ja hienot työsuhde edut. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ajokortti ja suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. PLEASE DO NOTE, driving license and finnish language knowledge is required for this position. The working hours are during daytime, usually mon-fri between 7-17 o'clock.

Jos kiinnostuit vaihtelevasta ja vastuullisesta työstä, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Amikon verkkosivujen kautta. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kotisiivoja Joensuu

Joensuu
80710 Kontiolahti
83100 Liperi
83700 Polvijärvi
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti