Skip to main content

Kotka-Hamina, festarityöntekijä kesä 2023, horeca23

Haluatko itsellesi kesän ylivoimaisesti siisteimmän duunipaikan?

Me Eezyllä olemme työelämän edelläkävijöitä ja haluamme tarjota sinulle eeppisiä työmahdollisuuksia tapahtumien tiimellyksessä!

Mitä haemme?

Etsimme joukkoomme asennerikkaita, joustavia sekä iloisia työntekijöitä kesän festareille ja tapahtumiin Kotkaan ja Haminaan. Meidän ihanat festarityöntekijämme tulevat työskentelemään kesän kuumimmilla festareilla ja tapahtumissa, joista voit valita itsellesi parhaimmat joko paikallisesti Kotka-Haminan alueilta tai vaikka kauempaakin!

Kun sinut valitaan Eezyn Festarityöntekijäksi, voit työskennellä joustavasti juuri oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan keikkatyösopimuksella festareita odotellessa.

Tarjoamme:

- mahdollisuuden päästä suomalaisen tapahtumatuotannon ytimeen
- hitokseen hauskan kesän
- uusia kavereita sekä mahdollisuuden kehittää omia tapahtumataitoja
- duunia myös festarikesän jälkeen
- verkostoja
- TES:in mukaisen palkkauksen (MaRaVa), kokemus ehdottomasti huomioiden!

Töiden ei tarvitse myöskään loppua kesään, sillä tapahtuma-ala porskuttaa koko vuoden, joten duunia on tarjolla erilaisissa muodoissaan vuoden ympäri.

Toiveemme sinusta:

Voit olla jo kokemusta kerryttänyt pro tai sitten vasta tapahtuma-alalla aloitteleva tekijä. Kesän aikana työskentelymme painottuu pääasiallisesti anniskelutoimintaan sekä siihen liittyviin tukitoimintoihin, kuten roudaukseen ja blokkaukseen. Lisäksi tarjolla on työtehtäviä laidasta laitaan tapahtumarakennuksesta, lippujen tarkistamiseen sekä pistevastaavaan työtehtäviin, joten hae rohkeasti mukaan :). Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan homman!

Voit halutessasi kahlata kesän aikana useammat festarit ja tapahtumat läpi joko paikallisesti tai laajemminkin Suomen kamaralla kiinnostuksestasi ja mahdollisuuksistasi riippuen. Täyttämällä tämän hakemuksen pääset kertomaan meille, että juuri sinä olet etsimämme reipas ja hyvän asenteen omaava tulevaisuuden festarimestari ;)

Miten varaat paikkasi kesän parhaissa tapahtumissa?

Klikkaa alla olevaan hakulinkkiä ja täytä hakemus. Tuo esiin oma persoonasi sekä osaamisesi ja me hoidamme loput. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä aikaile hakemuksesi kanssa!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi:

kotka.eezy@eezy.fi

tai puhelimitse 05-2266 777 parhaiten ma-pe klo 9-15 välisenä aikana.

Seuraa meitä myös somessa:

Facebook: Eezy Kotka-Hamina ja Instagram @eezykotkahamina

EEZY – onnistuneita työkokemuksia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kotka-Hamina, festarityöntekijä kesä 2023, horeca23

Eezy Oyj
Kymenlaakso
Hamina
Kotka
49240 Pyhtää
49900 Virolahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti