Skip to main content

Ströjobb på skolor

Kom och ströjobba i staden för lärande och tillväxt!

Borgå är en stad för utveckling och lärande, där man tillsammans arbetar för en bättre vardag och en hållbar morgondag. Borgå har 29 skolor och totalt över 500 lärare.

Borgå stad använder Kommunrekrys elektroniska vikarieregister för att anställa vikarier. Vikarieregistret används för rekryteringen av vikarier som varar under tre månader.

För vikariat som lärare och skolgångshandledare förutsätter vi att du fyllt 18 år. Vi önskar att sökanden har utbildning/studieplats, examen på andra stadiet (gymnasium eller institutnivå) eller erfarenhet inom branschen. Framför allt letar vi efter motiverade och ivriga ströjobbare som är lämpliga för uppgifter inom undervisningsbranschen.

Skicka din ansökan via länken: Lämna in en vikarieansökan! Vi intervjuar vikarier enligt behov.

OBS! Våra intervjuer har en liten sommarpaus till 13.8.2024, men du kan skicka din ansökan redan i dag.

Spara användarnamnet och lösenordet för senare användning så att du vid behov kan uppdatera dina uppgifter och möjlighet att ta emot ströjobb. På intervjun kontrollerar vi din identitet, examens- och arbetsintyg i original samt annat kunnande. Om du är studerande ska du visa ditt senaste studieutdrag över genomförda studier.

Om du redan gör vikariat hos oss utanför systemet, registrera dig ändå som vikarie så att dina uppgifter finns i systemet. Om du redan tidigare har skapat användar-ID i Kommunrekry, så använd dem vid inloggningen. Använd vid behov funktionen Jag har glömt mitt lösenord. Ett nytt användar-ID behöver du inte skapa.

Välkommen på ströjobb!

Ytterligare information ges av rekryteringssakkunnig Matilda Isohella, [email protected]. eller rekryteringsakkunig Hanna Ikäheimonen-Hagren, [email protected]

Läs mer

http://www.borga.fi/skolor-och-studier

Kontaktinformation

Rekryteringssakkunnig Matilda Isohella, [email protected]. eller rekryteringsakkunig Hanna Ikäheimonen-Hagren, [email protected]

Lär dig mer om oss

Vackra och historiska Borgå är en livskraftig stad som växer och utvecklas starkt. Den är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare. Här arbetar vi varje dag tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Omfattande serviceutbud, levande tvåspråkighet och läget inom metropolens influensområde gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 2 400 personer i mångsidiga uppgifter. Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad.

Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar våra anställda att aktivt utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Hos oss hittar var och en sin drömarbetsplats.

Välkommen till Borgå - här gör människorna staden.

Plats
Borgå
06100 Porvoo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti