Skip to main content

Koulunkäynnin ohjaaja Helsingin normaalilyseoon

Helsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisesti

Helsingin normaalilyseo hakee koulunkäynnin ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 19.8.2024 alkaen.

 

Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä. Strategiamme painopisteet ovat yhteisöllisyys, kestävä kehitys, tutkimusperustaisuus, oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus. Nämä ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme. HY:n harjoittelukouluilla on omaa tutkimus-, kokeilu- ja kehittämistoimintaa, lue aiheesta lisää: novissima.fi

 

Koulunkäynnin ohjaajana tehtäviisi kuuluu luokkakohtaista, että pääsääntöisesti henkilökohtaista avustamista yläkoulussa sekä valmiuksia toimia myös osittain iltapäivätoiminnassa. Sinulta edellytetään koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa tai sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa/sopivaa suuntautumisvaihtoehtoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa ja tehtävään sopivien vuorovaikutustaitojen hallintaa. Edellä kuvattujen ammatillisten valmiuksien lisäksi toivomme sinun soveltuvan avoimeen ja yhteisölliseen työyhteisöömme.

Palkkaus perustuu yliopistojen työehtosopimukseen. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Koulunkäynnin ohjaajan tehtävä on osa-aikainen siten, että vuosittain heinäkuussa ei ole töitä.

Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

 

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat perusopetuksen apulaisrehtori Olli Hyvönen, puh. 02941 28158, olli.hyvonen(at)helsinki.fi Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa hr-asiantuntija Katariina Koistinen katariina.koistinen(at)helsinki.fi

 

Jätä hakemus tämän sivun Hae nyt -linkistä viimeistään 31.7.2024. Liitä hakemukseesi liitteeksi CV pdf-muodossa.

 

Helsingin normaalilyseo on Helsingin yliopiston kasvatustieteelliseen tiedekuntaan kuuluva opettajaksi opiskelevien harjoittelukoulu, jossa toiminta on tutkimusperustaista. Koulussa toimivat syksystä 2024 perusopetuksen luokat 1-6 ja 7-9 sekä lukio. Koulussa on noin 700 oppilasta ja opiskelijaa ja opetus- ja muuta henkilöstöä on 90. Vuosittain koulussa suorittaa opettajan pedagogisiin opintoihin kuuluvan harjoittelun n. 100 luokanopettajaksi, erityisopettajaksi ja aineenopettajaksi opiskelevaa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koulunkäynnin ohjaaja Helsingin normaalilyseoon

Helsinki
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti