Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koulunkäyntiavustaja, Jousenkaaren koulu

Jousenkaaren kouluun haetaan mukavaan ja aktiiviseen joukkoon koulunkäynnin ohjaajaa. Koulunkäynnin ohjaajat työskentelevät koulussamme yleisopetuksen, erityisopetuksen sekä valmistavan opetuksen ryhmissä. Haemme nyt koulunkäynnin ohjaajaa erityisesti valmistavaan opetukseen. Työnkuvaa tarkennetaan vuosittain ja tällöin ryhmät, joissa työskentelet voivat vaihdella.

Jousenkaaren koulu on noin 400 oppilaan alakoulu Espoon Tapiolassa. Koulumme toimii vuonna 2022 valmistuneessa koulurakennuksessa Tapiolan urheilupuiston läheisyydessä.

Jousenkaaren koulussa toimii yleisopetuksen lisäksi musiikkipainotteisia luokkia, alueellisia erityisluokkia sekä valmistavan opetuksen luokka. Arvostamme kulttuuria, kieliä sekä kestävää kehitystä. Jousenkaaren henki ja yhteisöllisyys näkyy oppilaiden osallisuutena arjen toimissa ja mukavina yhteisinä juhlahetkinä.

Koulun nimi ja osoite: Jousenkaaren koulu, Palloilutie 5, 02120 Espoo

Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Vähintään 21 h/viikko, jolloin palkka on 1176,22 €/kk. Työnteko ja palkanmaksu ovat keskeytyneenä enintään 10 viikkoa vuodessa koulutyön keskeytysten aikana. Keskeytysaika määritellään vuosittain.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme hyvää suomen kielen taitoa, lapsilähtöisyyttä, yhteistyökykyä, positiivista työotetta sekä kykyä työskennellä monipuolisesti erilaisten lapsiryhmien kanssa. Arvostamme myös kokemusta valmistavan luokan koulunkäynnin ohjaajana toimimisesta sekä diabetesosaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa virka-aikana rehtori Päivi Harjula, p. 09 816 39040
Työpaikan osoite: Palloilutie 5, 02120 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 1176,22 €/kk
Työ alkaa: 9.8.2023
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 13.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-765-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 31.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11912452

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti