Skip to main content

Primary tabs

Koulunuorisotyöntekijä, 2 paikkaa

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut
Koulunuorisotyö / Nuoriso- ja yhteisöpalvelut

Työsuhteen kesto: 1 paikka vakituinen tehtävä 28.3.2023 alkaen (tai aloitus sopimuksen mukaan) ja 1 paikka tehtävän sijaisuus 31.7.2024 saakka 

Haemme Vantaan koulunuorisotyön tiimiin yhtä (1) vakinaista ja yhtä (1) sijaista 31.7.2024 saakka kestävään työsuhteeseen.  Sijaisuus kohdentuu Korso-Koivukylä alueelle Havukosken yläkouluun ja vakinainen tehtävä Hakunilan alueelle Lehtikuusen yläkouluun.  Kummassakin koulussa on tehty pitkään koulunuorisotyötä ja pohja koulussa tehtävälle nuorisotyölle on vahva.

Vantaalla päätoimista koulunuorisotyötä on tehty vuodesta 2018 lähtien ja kokonaisresurssi tällä hetkellä on yhdeksän työntekijää, jotka muodostavat oman tiiminsä alueellisen nuorisotyön yksikössä. Koulunuorisotyötä on toistaiseksi kohdennettu myönteisen erityiskohtelun indikaattoreilla. Vantaa on myös yksi Nuoskan, koulu- ja oppilaitosnuorisotyön osaamiskeskuksen osatoteuttajista, joka tukee hyvin koulunuorisotyön jatkuvaa kehittämistä yhdessä perusopetuksen ja nuorisotyön kanssa.

Koulunuorisotyöntekijän kolme tärkeintä ammatillista yhteisöä ovat koulunuorisotyön oma tiimi, koulunuorisotyön alueellinen pientiimi, kouluyhteisö sekä nuorisotilojen yhteisöt. Työ pohjautuu verkostomaiselle otteelle ja työntekijän valmiudet olla jäsenenä useissa yhteisöissä onkin tässä tehtävässä välttämättömyys.

Koulunuorisotyön päämääränä on tukea nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemalla koulujen yhteisöllisyyttä, tunnistamalla varhaisia syrjäytymisen merkkejä ja tukea nuoria nivelvaiheissa. Keinoina käytetään yleisimmin tavoitteellisia ryhmätoimintoja, jalkautumista, luokkatyöskentelyä, vertaistoimintaa, yksilöllistä tukea, palveluohjausta sekä kiusaamis- ja ristiriitatilanteiden selvittelyä yhdessä koulun henkilökunnan kanssa. Lisäksi työssä hyödynnetään valmiita menetelmiä ja luodaan tarpeeseen vastaten uusia. Työtä tehdään sekä kouluissa että nuorten vapaa-ajalla.

Tässä työssä tarvitaan kykyä pitää langat käsissä ja päämäärät hyvin mielessä, jotta työ suuntautuu ja rajautuu tarkoitetulla tavalla. Työn onnistuminen edellyttää vahvan nuorisotyön ammattitaidon lisäksi taitoa hahmottaa kokonaisuuksia ja erilaisia ilmiöitä, sekä kykyä tuottaa siitä jäsentynyttä tietoa ympäröivälle verkostolle. Arvostamme myös monipuolisuutta sekä moninaisuutta.

Nuorisotyö on suhdeperustaista työtä, jonka merkityksellisyys on suurta. Etsimämme henkilö tunnistaa tämän merkityksellisyyden, on luottamuksen arvoinen ja osaa omalla toiminnallaan luoda ympäristöjä, jossa nuori voi kasvaa turvallisesti. Kesäkausina koulunuorisotyö luo toimintoja oppilaiden vapaa-ajalle ja osallistuu nuorisotilojen lomatoimintoihin.

Tarjoamme tehtävässä

  • Tiimin ja esimiehen tuen, reflektoivan ja avoimen työilmapiirin
  • Laadukkaan ja säännöllisen työnohjauksen
  • Omaehtoisen kouluttautumisen tuen sekä työnantajan tarjoamia koulutuksia
  • Tutkintoon johtavassa koulutuksessa viisi palkallista opintopäivää
  • Avustamisen työsuhdeasunnon hakemisessa
  • Työmatkaedun
  • Liikunta- ja kulttuurietuja kahdensadan euron verran vuodessa.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Tässä rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti
Palkkaus: 2378.30
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
 [email protected], josta ne ohjataan rekrytoivalle esihenkilölle.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 27.03.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koulunuorisotyöntekijä, 2 paikkaa

Vantaa
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti