Skip to main content

Koulutuspäällikkö, Järvenpää

 

 

Koulutuspäälliköksi ammatillisen erityisopetuksen pariin?

Miltä kuulostaisi tilaisuus lähteä mukaan kanssamme vahvistamaan ja rikastuttamaan yksilön ja yhteiskunnan tulevaisuutta? Meillä ammattiopisto Spesiassa on nimittäin haettavana koulutuspäällikön tehtävä Järvenpään toimipaikkaan! 

Olemme ammatillinen erityisoppilaitos ja vaativan erityisen tuen asiantuntijaorganisaatio, joka toimii 11 paikkakunnalla. Tehtävämme on tarjota ammatillista ja valmentavaa koulutusta opiskelijoille, jotka tarvitsevat erityistä tukea oppimiseen ja omien vahvuuksiensa löytämiseen, sekä kouluttaa ja tukea myös muita heidän kanssaan työskenteleviä. Yksilöllisesti suunniteltavien opintojen, käytännönläheisen tekemisen ja pienten ryhmien myötä meillä syntyy hienoja tarinoita kasvamisesta, itsenäistymisestä ja ammattitaidosta. Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa näitä tarinoita! 

Oletko etsimämme koulutuspäällikkö?

Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja työstään innostunutta koulutuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Koulutuspäällikkönä vastaat ajoneuvo-, logistiikka- sekä kone- ja tuotantotekniikka-alan operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä Järvenpään toimipaikassamme. Toimit lähiesihenkilönä opettajille ja opetuksen ohjaajille, joten työhösi kuuluvat myös sekä hallinnolliset tehtävät että opetustoiminnan sujuvuuden varmistaminen. Tehtävään sisältyvät yhteiset vastuut sovitaan tarkemmin tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Toimintaa on niin oppilaitoksessa kuin muissa toimintaympäristöissä ja erilaisilla työpaikoilla opiskeluun liittyvissä työtehtävissä. Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä muiden päälliköiden ja johdon kanssa.

Tehtävässä sinulta hakijana vaaditaan

 • aikaisempaa kokemusta vaativasta erityisestä tuesta
 • kokemusta esihenkilötehtävistä
 • opetustoimen hallinnon riittävää tuntemista
 • kokemusta opetuksen ja hallinnon tietojärjestelmistä
 • digiosaamista
 • asioiden ratkaisu- ja ennakointikykyä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, suunnittelu- ja organisointitaitoja, muutoskyvykkyyttä sekä kykyä tukea myös henkilöstöä muuttuvissa toimintaympäristöissä. Koulutuspäälliköltä toivomme kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista ammatillisen erityisopettajan kelpoisuutta.

Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtävän palkkahaarukka on noin 5000 - 5400 € / kk. Valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Olemme savuton työnantaja.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat kysyä tästä mielenkiintoisesta tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä ensisijaisesti koulutusjohtajaamme Annemariin (Annemari Suonsivu) soittamalla p. 050 3222751 tai lähettämällä s-postia [email protected] tai rehtoriimme Tiinaan (Tiina Meriläinen) lähettämällä s-postia [email protected].

Hakemuksesi ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 28.7.2024 mennessä.

Spesiassa kaikki saavat loistaa - tervetuloa kanssamme loistamaan!

 

Haku alkaa 1. heinäkuuta 2024 ja päättyy 28. heinäkuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainenTarjoamme

 • Työtä yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa
 • Hyvän perehdytyksen ja työyhteisön jatkuvan tuen
 • Lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet
 • Smartum-edun


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti