Skip to main content

Allt sedan Ålandsbanken grundades 1919 har vårt fokus varit mycket tydligt. Vi har byggt vår verksamhet i samklang med de åländska entreprenörer som med tiden utvecklat inte bara sina verksamheter, utan även det åländska samhället. Ännu i dag är det en viktig del i vår filosofi att vara banken för alla ålänningar och att medverka i utvecklingen av det åländska samhället.
Nu söker vi en person till den juridiska avdelningen på Affärsområde Åland där du kommer att jobba i ett team med engagerade kollegor med kundfokus.
Om rollen
Attraheras du av utmaningen att bistå de åländska entreprenörerna i deras visioner framåt? Vill du säkerställa att de åländska entreprenörerna har en stabil juridisk situation?
Då har du möjligheten att bli en viktig länk i vår koncern.
Med vår samlade expertis hjälper vi våra kunder att hantera olika situationer ur ett juridiskt perspektiv, oavsett om det handlar om företags- eller familjejuridiska frågor. Kundfokus och omtanke är ledord inom vår juridiska avdelning.
Till dina uppgifter hör främst företagsrättsliga uppdrag men även familjejuridiska uppdrag förekommer. Tjänsten innehåller en relationsskapande funktion varvid uppträdande på våra olika kundevenemang ingår. Du förväntas att både kunna planera, vägleda och verkställa uppdrag för våra kunder.
Din profil
Vi tror att du som söker är social, öppen och nyfiken på det åländska näringslivet och har lätt för att skapa och underhålla goda relationer med såväl kunder som med kollegor. Du behöver ha förmågan att kunna jobba självständigt samt gott anlag för samarbete i grupp.
Vi ser även att du kan hantera flera olika ärenden samtidigt och skapa prioriteringsordningar i respektive ärende.
Du bör ha utbildning inom juridik, företagsekonomi och/eller bokföring samt några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom bolagsrätt och skatterätt.
Arbetsspråket är svenska och anställningen är tills vidare och på heltid med prövoperiod.
Att arbeta på Ålandsbanken
Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken! https://www.alandsbanken.fi/sv/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken
Placeringsorten för tjänsten är i Mariehamn på Åland.
Vill du veta mer?
Närmare information kring tjänsten ger Avdelningschef Linda Franklin på [email protected] alt. Rekryterare, Marc Hellström, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, men Observera att urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.
37 tim/vecka

Yhteystiedot: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationFo...
Avdelningschef Linda Franklin, [email protected]
Rekryterare, Marc Hellström, [email protected]
Työpaikan osoite: Nygatan 2, 22100 Mariehamn
Työ alkaa: 09.10.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 04.10.2023 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/a7362af0-3...
Ilmoitus jätetty: 14.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a7362af0-31b3-4e40-a798-36f982f6c3dd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kundjurist

Ålandsbanken Abp
Postiljonsgränd 3 AX 22100 Mariehamn, Åland, Mariehamn 22100
Maarianhamina
Ahvenanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti