Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapidon projekti-insinööri

Vahvistaaksemme Valmetin kunnossapidon kehityksen ja operaatioiden yksikköämme, etsimme nyt joukkoomme projekti-insinööriä kunnossapidon projekteihin. Tarjoamme maailmanluokan kunnossapito palveluita asiakkaillemme. Tässä tehtävässä voit työskennellä joko Jyväskylän tai Järvenpään toimitollamme ja tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun saakka.

Mitä työhösi kuuluu?

Kunnossapidon projekti-insinöörinä olet mukana valituissa kunnossapitodatan toimitusprojekteissa asiakkaillemme. Päivittäisiä tehtäviäsi ovat

-Yhteydenpito asiakkaisiin, sisäisiin sidosryhmiin ja kumppaneihin

-Yhteistyö alan parhaiden ammattilaisten kanssa saadaksesi ymmärrystä kunnossapidon suunnittelmista ja vakioidut toimintaohjeet

-Kunnossapidon suunnitelmien luominen

-Valmistella ja kerätä materiaalia uusien tehtaiden kunnossapitojärjestelmien master data toimituksiin

-Työskentely valittujen kunnossapidon kehitys projektien ja kehitys toimenpiteiden parissa

-Kunnossapidon tuotekehitys projekteihin osallistuminen

-Järjestää käytännön asioita datan siirto projekteihin

-Tukea alue organisaatiota

Mitä odotamme sinulta?

Olet proaktiivinen ja uskallat tarttua toimeen. Työtä tehdään globaalisti, joten sinulla tulisi olla hyvät ihmissuhdetaidot ja ihmisten kanssa työskentely on sinulle luontaista.

Ymmärrät tehtaan kunnossapitoa ja sinulla on kokemusta tehdas työskentelystä. Sinulla on jo tietämystä tai käyttökokemusta kunnossapidon järjestelmistä kuten SAP:n kunnossapitomodulista. 

Sinulla on tekninen tutkinto ja käytät työssäsi sujuvasti sekä suomen että englannin kieltä. Sinulla on vahvat tietotekniset taidot ja erityisesti Excell osaamista. Olet valmis matkustamaan sekä Suomessa että ulkomailla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan tehtävän aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä alan huipputeknologian parissa. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja kattavan perehdytyksen lisäksi saat työssäsi dynaamisen asiantuntijatiimin täyden tuen.

Tarjoamme myös erilaisia työsuhteeseen liittyviä etuja, kuten joustavan työajan, mahdollisuuden hybridityöskentelyyn, omat työterveyspalvelut sekä henkilöstörahaston edut. Valmetilla on käytössä myös oma palkitsemisjärjestelmä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Harjunpää, Johtaja, kunnossapidon kehitys ja palvelut, PES and BTS BU, tel. +358 408244253 tai [email protected].

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapidon projekti-insinööri

Järvenpää
Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti